close

Kom i høststemning på Løren🤎

Det går mot mørkere tider. Temperaturen daler og bladene på trærne faller langsomt ned på den regnvåte asfalten. Høsten er tiden for å være inne, lage god mat og slappe av foran peisen før julestriden står for tur. Her kommer noen gode tips til å komme i den koselige høststemningen hos oss. 

Skap den lune stemningen i hjemmet🧡

Ettersom man holder seg mer innendørs er det fint å kunne forvandle hjemmet til et lunt og varmt sted. Hos Nille og Europris kan du finne noe til enhver smak. Kjøp kubbelys i fine høstfarger, et godt og varmt pledd, og andre dekorasjoner til hjemmet. – Og ikke minst noe godt og kose seg med i sofaen.

Når du har forvandlet hjemmet til en koselig og lun plass kan det være hyggelig å invitere over venner eller familie på middag. Denne tiden av året er rotgrønnsakene i ilden, og det finnes et hav av retter man kan lage. Enten man ønsker å invitere familie og venner på middag, eller man er fysen på en høstlig dessert alene. Gresskarsuppe, gulrotmuffins eller ovnsbakte rotgrønnsaker er noen av de mange oppskrifter man kan utforske nå på høsten. Stikk innom Løren frukt & grønt og Meny før neste familieselskap eller helgekos for gode og sunne råvarer til sesongen!

Kom ut og nyt høstfargene🍁

Selv om høsten ofte forbindes med mørke, regn og tåkefulle kvelder, skapes det også helt nydelige farger utendørs. 2. og 9.oktober har du muligheten til å oppleve det fine høsten har å by på i tillegg til fantastiske skulpturer på gratis skulpturvandring i Peer Gynt-parken med Anne Berit Nestaas.

Dersom det høres ut som en høstdag for deg kan du melde deg på via mail til abnestaas@yahoo.no der du gir fullt navn på alle som deltar fra dere. Husk at det kun er et begrenset antall plasser, og er derfor førstemann til mølla!

Opplev kultur denne høsten!🍂

Det blir ofte mye tv-titting og innesitting om høsten. Derfor kan det være hyggelig å ta turen på teater en kveld. På Løren finnes det en rekke forestillinger du kan få med deg. Noen av høstens forestillinger er en gjendiktet versjon av En midtsommernattsdrøm av William Shakespeare, et stykke av den australske teatergruppen Back to Back, en nyoversettelse av Dantes Den guddommelige komedie, og Hvalen i rommet av den japanske Toshiki Okada. Ønsker du å ta med deg barna kan vi anbefale Den lille prinsen, dramatisert av Kjersti Haugen, Leiko Fuseya og Magnus Børmark.

Trykk her for å se forestillinger og bestille billetter.

23.september kommer Latter til Løren sammen med Marlene Stavrum, Eirik Krokås, Per-Owe Helle og Jonna Støme. Det er kun et fåtalls billetter igjen så det er viktig å være rask dersom du ønsker å bli med. For kjøp av billetter trykk her.

Ha en treat your self-dag🤎

Høsten kan være en hektisk tid for mange og det kan derfor være godt å ta en dag helt for seg selv. Squeeze gir kvalitetsmassasje av proffe massører til en god pris. Man kan både bestille enkelttimer, men også kjøpe ulike medlemskap som gir en massasje i måneden til en fastpris.

Mat er helt essensielt for en dag som denne. Fryd Gastropub inviterer deg inn i varmen enten du ønsker å ta en matbit eller bare vil varme deg med en kopp kakao☕

Det er mye å finne på her på Løren til tross for at sommeren er over og høsten nå står for tur. Håper dere ønsker å oppleve den nydelige høsten sammen med oss i år. Velkommen!