close

Kaffebrenneriet: En kaffebar med sjel og særpreg

I juni 2017 åpnet Kaffebrenneriet filial på Løren. Det velrennomerte kaffehuset serverer ulike kaffesorter av høy kvalitet – i tillegg til utsøkte bakervarer fra eget bakeri.

 Sentralt beliggende i hjertet av Lørenbyen, nærmere bestemt på hjørnet av Lørenveien og Peter Møllers vei, ligger Kaffebrenneriet – en kaffebar med både sjel og særpreg.

Beliggenhet på gateplan, og helst på et hjørne, er et av kjennemerkene til Kaffebrenneriet. I anledning åpningen på Løren i juni 2017 hadde Steinar Paulsrud – en av gründerne av dette suksessfulle kaffehuset – dette å si:

– Hele tanken med at vi skal være på gateplan, er at vi skal være der folk ferdes. Det skal være enkelt å finne oss, enten du bor eller jobber i området. Vi skal være den sosiale ventilen for alle, og knytte bydelskjernen sammen.

Med utgangspunkt i industrihistorien til Løren, har de skapt et rustikt og uformelt kaffested som gir en god og lun atmosfære. Deler av interiøret går faktisk helt tilbake til tidlig 1900-tallet, da det industrielle uttrykket med mye stål satte sitt preg på møbeldesignet.

Med historiske elementer i kombinasjon med en moderne og velkjent fargeplett, samt hyggelig betjening og særdeles gode råvarer, har kaffebaren blitt et populært møtested for folk på Løren. Et møtested for unge, så vel som for de litt eldre.

Hva er det så som skiller dette velkjente kaffehuset fra andre kaffebarer? Jo, det er nok kvaliteten! Med bredt sortiment av kaffebønner hentet fra hele verden, baristaer med høy ekspertise på området – og med et av Norges beste kaffebrennerier – har de løftet kaffekulturen til nye høyder.

– Vi er opptatt av å skape gode kunderelasjoner, og da er det selvfølgelig viktig å kunne bistå kunden med å finne sin favorittkaffe. Her skal det være god stemning og høy kvalitet på kaffen, sier daglig leder Cecilia Ohlsson.

Altså: Det handler om god kaffe, og det handler om utsøkt tilbehør til kaffen. Det handler om historie, lidenskap og kvalitet.

Kaffebrenneriet på Løren er nummer 37 i rekken. Her kan du få kjøpt alt fra ferdiglaget kvalitetskaffe og kaffebønner i løsvekt – til ferske bakervarer, sjokolade og is laget fra bunnen av på deres datterselskap, Kaffebakeriet på Bislett i Oslo.

 

Åpningstider:

Mandag til fredag 07-19

Lørdag 08-18

Søndag 09-18

 

 

Tags : KaffebrennerietLøren