close

Julegavetips🎁

Hvert år bestemmer man seg for å være tidlig ute med julegavene, og om det går helt etter planen er en annen sak. Vi hjelper deg med å gjøre juleshoppingen kjapp og enkel. Her er noen julegavetips som du finner lett tilgjengelig på Løren. For hva er vel ikke verre enn et fullstappa senter i julestrida?

– Til han

Det kan være en skikkelig utfordring å finne julegaver til menn. Ofte fordi de kanskje ikke ønsker seg noe. Gjør det enkelt og kjøp en god bok fra Norli. Vi kan tipse om Blodmåne av Jo Nesbø, og Jørn Lier Horst sin Forræderen.

Er han en treningsglad person, eller bare trenger å få et lite spark bak? Da kan medlemskap hos Sterk være den perfekte julegave. Sterk Helse & Trening er et unikt treningssenter som tilbyr gruppetimer på markedets beste møller, dyktige personlige trenere og helsetjenester som fastlege, kiropraktor og fysioterapaut. Finn medlemskapet som passer han her eller dra innom senteret for hjelp til å sette det sammen.

Har han brukt de samme brillene i mange år og du føler det er på tide med noen nye? Alliance Optikk har et stort utvalgt briller hvor du garantert finner noe han liker.

Det finnes mange kaffeelskere der ute, og da er det perfekt med et gavekort på en kafe. Kaffebrenneriet har gavekort med beløp opptil 600kr. Det er noen kaffekopper det! Finn gavekort her eller gå innom Kaffebrenneriet

En ting som aldri slår feil i juletida er søtsaker. Og hos apotek1 kan du finne gavepakker med deilig julegodt som fløtekarameller, lakriskuler og brente mandler.

– Til hun

Gi hun litt egentid og rom for å slappe av med et gavekort fra Squeeze. En fin gave til hun som står på litt mer enn hun kanskje burde til tider. Squeeze tilbyr digitale og fysiske gavekort både på enkelttimer og medlemskap. Kjøp gavekort her eller i salongen.

Er hun en som er opptatt av å ta vare på huden sin? Da er hudpleie midt i blinken. Hos Apotek1 på Løren Torg finner du et bredt utvalg hudpleie til alle hudtyper. Her finner du produkter fra kjente merkevarer som La Roche-Posay og Avené. Kom innom og få god ekspertise fra de som jobber der.

Visste du at Apotek1 også har votter? Det er en flott julegave for en som ofte fryser på hendene. Sjekk de ut her.

Alliance Optikk har ikke kun briller og linser, de har også et sortiment med solbriller. Kjøp noen ekstra fine solbriller som hun vil ha flere år fremover!

Har du en venninne du ikke vet hva du skal gi til kan du kjøpe et morsomt spill fra Norli. Jentekveld er det perfekte spillet for venninnegjengen. Ønsker du å gi et mer spenstig spill kan du kjøpe partyspillet Gjør eller drikk.

Materialistiske gaver kan ofte bli litt upersonlige, så hvorfor ikke gi bort en opplevelse? Nationaltheatret har flere spennende forestillinger i Kanonhallen mot våren. For eksempel kommer publikumsfavoritten «Mens vi venter på no´ godt» med Linn Skåber og Ine Jansen tilbake! Sjekk ut forestillingene her.

Blomster er alltid en hyggelig gest og hos Blomsterpikene setter de sammen nydelige buketter til enhver anledning. Ta turen innom og finn buketten som passer henne.

– Til barnet

Til tross for at barn ofte har mange ønsker, kan det være vanskelig å handle til dem. Hos Norli finner du en rekke bøker du kan gi til de små. For eksempel Guinness World Records 2023 eller en signert bok av Herman Flesvig, Herman – historier fra en udiagnostisert oppvekst.

Norli har som sagt mange kule spill, og selvfølgelig til barn også. Villkatten, gjett hvem og detektivspillet er tre populære spill både barna og de voksne kan kose seg med i romjulen.

I tillegg til bøker og spill, har Norli også leker. Alt fra kosebamser, til lego, til actionfigurer. Her finner du noe til barnet, uansett hva slags hobbyer eller interesser han eller hun har.

 

Håper vi kunne være til litt hjelp og gjøre julehandelen litt mindre stressfullt!

Velkommen til årets julegaveshopping på Løren!