close

Jul på Løren

Heisann og hoppsann og fallerallera … Nå skal vi alle sammen snart få feire jul igjen! Sang Alf Prøysen, som gjennom generasjoner har gledet det norske folk med sine tradisjonsrike julesanger.

Nå er det bare få uker igjen til vi igjen skal tenne lys, bake, pynte, spise god mat og synge de kjente og kjære julesangene. Her på Løren blir det, tradisjonen tro, julegrantenning, julemarked og julemoro for barna. Nytt av året er nissefesten som går av stabelen på Løren Torg bare tre dager før den Store dagen.

Vi håper å se så mange som mulig på førjuls-arrangementene, som alltid er med på å skape en god og lun atmosfære – og gir oss alle følelsen av fellesskap her på Løren. Under finner du en oversikt over hva som skjer i Lørenbyen i desember.

Julemoro for barna – 7. desember kl. 12-14 i Lørenparken.

Vi serverer solbærtoddy og ferske boller mens de flotte hestene fra Alna Ridesenter tar dere rundt Skulpturparken i hest og kjerre. Vi sørger for at hestene får vann, epler og gulrøtter og de skal kjøre i to timer. På Løren Torg blir det mulig å få tatt noen bilder. Mer informasjon om dette kommer snarlig!

https://www.loren.no/event/julemoro-pa-loren-2019/

Julemarked på Løren Torg – 14. desember kl. 11-16

Det blir salg av blant annet hjemmelaget marsipan, barneklær, diverse håndarbeid og vi får også besøk helt fra Selbu. Gunvor på 94 år står inne på Løren Torg og selger mengder med Selbustrikk!
10 % av totalsummen det blir solgt for gis til et veldedig formål.
Vi serverer noe varmt å drikke og noe godt å bite i. For barna blir det høytlesning av juleeventyr to ganger i løpet av dagen. Alle barna som kommer får et gratis lodd og etter eventyret trekker vi tre heldige vinnere av juleeventyrboken fra Norli.

12:00–12:20

Høytlesning av juleeventyr. Møt opp 11.45 for å få et gratis lodd til trekning av premie etter eventyret.

14:00–14:20

Høytlesning av juleeventyr. Møt opp 13.45 for å få et gratis lodd til trekning av premie etter eventyret.

https://www.loren.no/event/julemarked-pa-loren-torg/

Nissefest på Løren Torg – 21. desember kl. 12-14

Kle dere gjerne ut som nisser fra topp til tå, eller bare sleng på en nisselue og lag noen røde roser i kinnene! Vi serverer nissegrøt og rød saft til barna og alle får også et gratis lodd til julestrømpelotteriet, hvor vi lodder ut 10 fylte julestrømper! Loddene gis ut fra klokken 12.00, og trekningen skjer kl. 13.15.

https://www.loren.no/event/nissefest-pa-loren-torg/

 

Tags : JulegrantenningJulemarkedJulemoroLøren