close

Ingen øyne er like – hvert øye er spesielt

En av de viktigste sansene vi har er synet. Alliance Optikk på Løren Torg tilbyr alt innen øyehelse, og er den eneste på det norske marked hvor du kan tegne øyehelseforsikring.

Som så mye annet i livet forandrer også synet seg etter hvert som årene går – og kroppens uransakelige utvikling byr på ulike utfordringer i de mange forskjellige livsfasene.
Ettersom synet kan endre seg uten at du legger merke til det selv, kan det ifølge ekspertisen være lurt å sjekke øynene dine jevnlig.

Alliance Optikk har vært på Løren i flere år, og med sine høyt faglige kompetente optikere har de som mål å gi deg de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I innbydende og nyoppussede lokaler finner du et bredt utvalg av briller og solbriller, men kanskje viktigst av alt: Du møter serviceinnstilte fagfolk, og her kan du få din faste optiker som følger deg opp på forsvarlig vis.

Ved å sjekke øynene dine jevnlig oppnår du en forutsigbarhet som vil trygge ditt syn og din øyehelse over tid. Hos din lokale optiker på Løren er de genuint opptatt av at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt. Nettopp derfor er de unike i sitt fag når de tilbyr øyehelseforsikring. Med denne forsikringen blir du fulgt opp med jevnlige synsundersøkelser, og du vil til enhver tid ha forutsigbare kostander til briller eller kontaktlinser.

Med avansert teknologisk utstyr og dyktige optikere, er du i trygge hender hos Alliance Optikk. Enten det er behov for henvisning til øyelege, oppdatering av din synsstatus – eller for den saks skyld bare trenger litt veiledning til valg av innfatning. Eller kanskje noen råd på hvilke solbriller som beskytter øynene dine best.

Ingen øyne er like.

Hvert øye er spesielt.

Ingen øyne ser ting helt likt.

Hva som er rett for ett øye, kan være galt for et annet.

Ta vare på øynene dine, og husk at synet ditt skal følge deg gjennom hele livet. Dette er hva du får om du tegner øyehelseforsikring hos Alliance Optikk:

  • Inkludert jevnlig synsundersøkelse
  • Vi tar ansvar for øyehelsen din
  • Ved behov henvises du til øyelege
  • Ved styrkeending* dekker forsikringen nye glass eller linser på inntil kr 4.000 eller kr 8.000
  • Dekket kostnader til øyelege ved sykdom
  • Engangsutbetaling ved ulykke som fører til varig redusert eller tapt syn 
  • Kan opprettes fra 7 til fylte 67 år (gjelder til 75 år)

Åpningstider:
Mandag til fredag 10-18
Lørdag 10-16

Tags : AliianceLørenOptikk