close

Hva skjer på Løren denne høsten?

Etter en vanskelig tid med nedstengning og koronarestriksjoner, er hverdagen tilbake på Løren. Her får du en liten oppdatering på hva som skjer i nærmiljøet denne høsten. 

Butikkene på Løren er tilbake i vanlig gjenge, og serveringsstedene Sanjay’s, Fryd, Peppes og Kaffebrenneriet er igjen i fullt virke med normale åpningstider. Endelig kan vi nyte en bedre middag sammen med familie og venner i trivelige omgivelser. Og på Kaffebrenneriet kan du nå sette deg ned i ro og mak, og kose deg med en velduftende varm kaffe i porselenskopp mens du skuer utover et yrende folkeliv på Løren Torg. Også treningssenteret STERK er tilbake – og det med flere nye, spennende konsepter for store og små – og ikke minst: De har åpnet et flunkende nytt treningssenter på Hasle Linje.

Nytt serveringssted på Løren!

Løren, som på folkemunne blir kalt for det «Nye Grünerløkka» er i stadig vekst, og i takt med befolkningsveksten kommer også nye tilskudd til bygulvet på Løren denne høsten. I oktober åpner det ny thai-takeaway inne på Løren Torg, EAT Thai ved siden av bokhandel Norli. Det vil være inngang fra senteret, men også fra utsiden på torget.

Utvikling i området

Nationaltheatret, som skal ha én av sine scener i Kanonhallen i perioden da hovedbygget rehabiliteres, fikk en tøff start da de ankom Løren i vinter. Den første forestillingen som skulle settes opp på Oslos nye teaterscene måtte avlyses grunnet smittevernstiltak. Nå er de heldigvis i full vigør, og gjør seg klare til en spennende høst med varierende program.

Utbyggingen av nærliggende områder til Løren ser også ut til å være i rute. Økern Portal, med flere butikker og serveringssteder åpner som planlagt i løpet av høsten.

Onsdag 25. august åpner nabolagshotellet Quality Hotell Hasle Linie. På åpningsdagen blir det fullt program med blant annet åpningstale av hotelkongen Petter Stordalen – og det blir mulig for alle i nabolaget å ta en titt innom og smake på menyen.

Velforeningens arbeid

Løren velforening jobber kontinuerlig med å skape trivsel for alle på Løren. Selv om en ungdomsklubb ikke er oppe og går denne høsten, er det en prioritert oppgave for dem å få fart på prosessen med en ungdomsklubb i nærmiljøet. Av nært forestående arrangementer i regi av Løren velforening: Utekino på festplassen ved Peppes avholdes lørdag 21. august klokken 21.30. Det sene tidspunktet er grunnet lysforhold på lerretet. De viser filmen «Notting Hill».

Vi ønsker alle en super start på høsten her på Løren!