close

Houz: Stilfullt – klassisk – moderne

Det er tidløst og moderne. Det handler om eksklusivt, klassisk interiørdesign. Interiørbutikken Houz på Løren formelig oser av kvalitet.

 Livsstilbutikken Houz er så mye mer enn bare en trendy interiørbutikk.

Houz åpnet for første gang dørene i oktober 2013, og i juni 2015 utvidet de butikklokalet til hele 200 kvadratmeter. Et bredt sortiment av kvalitetsprodukter som ivaretar tradisjonsrikt interiør – og som samtidig gir et moderne uttrykk – er hva du finner i butikken.

Her satser de på å representere det klassisk gode håndverket som aldri går av moten.

– Vi tilbyr våre kunder håndplukkede produkter fra hele verden, ikke minst fra Skandinavia. Vi ønsker å kunne inspirere til at hver enkelt får et unikt og helhetlig hjem med personlig preg, sier eier og daglig leder Linda Veggeland.

Forretningen på Løren er delikat innredet med forskjellige seksjoner. Her finner du alt fra klassiske retromøbler fra kjente skandinaviske designere, til italienske merkevarer, som for eksempel stilfullt utemøblement fra Fiam. Også lekkert interiør, dekor og tekstiler til soverom, bad og kjøkken blir presentert på en særdeles innbydende måte. Utvalget er eksklusivt, og mye av designuttrykket har rene linjer med et minimalistisk særpreg.

Håndverkstradisjon står høyt i kurs når vi nordmenn skal innrede hjemmet vårt, og vi er opptatt av å omgi oss med interiør som har en historie. Houz har med sitt konsept satt hjemmeinnredning, hvor fortid møter fremtid, på agendaen.

Med spennende interiør fra blant annet leverandører som Gubi, By Lassen, Menu og Frama cph, har den anerkjente interiørforretningen opparbeidet seg et solid renommé langt utenfor lokalmiljøet. Kanskje ikke så rart: Houz er genuint opptatt av kvalitet. Mange av deres leverandører som sverger til naturlige materialer tenker sofistikert, miljøvennlig, moderne og tidløst.

Innehaver Linda Veggeland har med sin teft for det elegante, det klassiske og det moderne løftet begrepet hjemmeinnredning til nye høyder. Så skal du smykke hjemmet ditt med unike produkter som gjenspeiler særpreg og personlighet? En tur innom Houz kan absolutt anbefales.

Per i dag holder Houz til i Lørenveien 43, men i løpet av året 2019 flytter de inn i nye lokaler i området ved Haslelinje.

Åpningstider:

Mandag 12-18

Tirsdag til fredag 10-18

Lørdag 10-17

 

 

Tags : HouzLøren