close

Historien om Blomsterpikene

De startet i det små, med et bord fra IKEA og en gammel bil. Nesten 20 år senere anses de å være en av hovedstadens mest anerkjente blomsterleverandører.

 «BlomsterPikenes Verden» var i utgangspunktet utelukkende et blomsterverksted som leverte blomster til ulike anledninger. Forretningsideen oppsto fordi to engasjerte damer synes det var alt for mange nitriste resepsjoner rundt omkring. Men det var først i mars 2016 at de tok et steg videre og åpnet sin første butikk – sentralt beliggende rett ved T-banestasjonen på Løren.

– Ja, vi startet i det små i et tomt lagerlokale på Økern i år 2000, men heldigvis har vi greid å opparbeide en solid kundekrets. Nå leverer vi ikke bare blomster, vi driver også med generell dekor til eventer. Det kan være små arrangement med 20 gjester, eller gallamiddag for 500 gjester. Det kan være leveringer til prisutdelinger eller konferanser. Men det vi har aller mest av, er nok bryllup og begravelser. Vi ønsker å hjelpe våre kunder på best mulig måte, slik at de får en god opplevelse uansett anledning, sier Magnhild Kristin Ohrstrand, en av eierne av den velrennomerte blomsterforretningen.

Blomsterpikene vet hva som skal til for å skape en god og lun atmosfære – og de har et spesielt godt øye for design og dekor, som gir ulike arrangement den unike og rette stemningen. De har dekorert både Petter Stordalens 16. mai-fester, hans storslåtte bryllup i Marrakech, samt Rema 1000s rikskonferanser.

Dette kreative blomsterverkstedet har adresse Lørenveien 43, inngang Peter Møllers vei. Her finner du et stort utvalg potteblomster og planter til innebruk så vel som til terrassen. Ikke minst bugner det av friske, avskårne blomster.

Blomsterpikene har spisskompetanse i blomsterdekorasjon, og opererer med stor lidenskap for sitt yrke. Hos dem får du bestandig kyndig veiledning og god service. Kort sagt: Nennsomme hender gir deg vakre blomsterdekorasjoner.

Forretningen i Lørenveien er også utstyrt med forskjellig dekor, som for eksempel lykter, vaser, potter og annen bordpynt.

Åpningstider:

Mandag til fredag 09-17

Lørdag 10-15

 

Tags : BlomsterPikeneLøren