close

Gjør litt ekstra stas på farsdagen i år!

Andre søndagen i november er det tid for å hedre pappaene våre og gi dem litt ekstra oppmerksomhet. 13.november er det farsdag og i den anledning har vi satt sammen en liten huskeliste dersom det skulle havne i glemmeboka (noe det ofte har en tendens til å gjøre med slike dager). Vær tidlig ute i år og planlegg dagen med oss.

Gavetips

Gaver er ikke nødvendig, men kan være en koselig måte å vise at man setter pris på noen på. Dersom man skal kjøpe gave, trenger den heller ikke å være så dyr. Det er tross alt tanken som teller.

Kjøp en god bok eller et morsomt spill hos Norli. En fengslende krimbok slår aldri feil, og hos Norli har de et godt utvalg bøker og spennende nyheter det er verdt å sjekke ut. Hva med Jo Nesbø sin Blodmåne?
Det er også hyggelig å kunne gi noe man kan bruke sammen. Da er et brettspill perfekt! Familiespill som ryktet går, ticket to ride og kortskalle er gode alternativer for å samle familien rundt bordet.

Gavekort er et supert gavetips til en som ikke ønsker seg noe. Har du en pappa som ikke klarer å slappe av? Kjøp et gavekort på Squeeze da vel! Er pappaen din ekstra glad i pizza? Da er gavekort på Peppes Pizza midt i blinken.

Fedre kan ofte være skikkelig godtemumser. Hva med å bestille en kake fra Meny for anledningen? Meny har et hav av selskapskaker å velge mellom, og i tillegg kan du få egenkomponert kake med bilde og tekst.

Selv om man ikke ønsker å kjøpe gave er det hyggelig å gi et kort og eventuelt en fin blomsterbukett. Hos Nille finner du kortet som passer akkurat din pappa. Ta en kjapp tur bort på blomsterpikene i samme slengen, og få dem til å sette sammen en nydelig bukett til deg.

Tilbring dagen sammen

Noe av det hyggeligste en forelder vet, er å tilbringe tid sammen med sine kjære. Foreslå å finne på noe gøy sammen denne dagen.

Kjør en aktiv søndag og ta en familieøkt på Sterk. For eksempel kan du sette sammen en morsom sirkeløkt dere gjennomfører sammen. Eller hvis du kommer fra en mer konkurransedrevet familie kan dere gjøre økten om til en konkurranse. Gjør treningen om til noe morsomt!

Man trenger heller ikke å dra på treningssenter for å være aktiv. En koselig søndagsaktivitet er å gå en fin tur i området. Avslutt turen med å dra på kafé og spis noe godt. Kom inn i varmen hos Kaffebrenneriet eller Grains, og ta en kopp kaffe og noe deilig bakverk.

Lyst til å ta en middag ute? Book bord hos en av restaurantene her på Løren. Enten faren din er en sucker for indisk, sushi eller thai, eller rett og slett bare elsker burger! Du finner noe for enhver smak. Book bord hos Eatthai, Umai Sushi, Sanjays, pepper pizza eller Fryd gastropub her.

Siste tips er å huske og si «Jeg er glad i deg»❤️

Ha en nydelig farsdag alle sammen!