close

Gjør konfirmasjonsforberedelsene på Løren!

Sesongen for årets konfirmasjoner står for tur – og spente ungdommer er klare for å tre inn i de voksnes rekker!

Er du forelder av en konfirmant og stresser litt med planleggingen av den store dagen? Vi har laget en liten liste med ting som kan være greit å huske på til feiringen.

Hvor skal feiringen være?
Aller først kan det være greit å kartlegge hvor feiringen skal ta sted. Er hjemmet for lite kan man finne et sted å leie for dagen. På Løren har du flere muligheter for leie av lokalet, blant annet hos Peppes, Fryd og Kanonhallen.

Handle inn pynt.
En fest trenger alltid pynt. Har du pynt fra tidligere eller må du til innkjøp av nytt? Hos Europris finner du alt du trenger til feiringen. Snacks, engangsservise og selvfølgelig masse pynt!

Hva skal serveres?
Det er naturlig å servere noe i en konfirmasjon, enten det er et fullt måltid eller bare litt fingermat og noe dessert. Kjenner du at det blir litt stress å ordne alt selv kan du bestille catering som tar seg av serveringen. På Løren finner du blant annet Eat Thai som tilbyr catering til ulike selskap. Trenger du dessert? Bestill en kake fra Meny eller Grains da vel!

Trenger konfirmanten en fresh hårsveis?
På en slik dag vil man så klart se best mulig ut, og da er det helt ypperlig å få fikset håret i forkant. Zaga Hårstudio står klare til å hjelpe dere med hårklipp, farging og styling av konfirmanten.

Håper denne listen kan gjøre forberedelsene litt mer behagelig og at feiringen blir bra!