close

Flere aktiviteter hos House Of Nerds

Lørens litt annerledes kulturarena tilbyr langt mer enn bare gaming. Nå har de også investert i nytt shuffleboard.

Gründerne av House Of Nerds var forut for sin tid da de i februar 2015 etablerte et tilholdssted for gamere på Løren i Oslo.

Interessen for E-sport har siden den gang eksplodert, og den yngre garde bruker mange timer foran skjermen hver eneste uke. E-sport er per i dag større enn NBA (basketball) i USA, og kan bli en av framtidens største idretter. Anno 2019 er eventlokalet på Løren blitt et av Europas største gamingsentre.

Enten det er som en sporadisk fritidsaktivitet eller man ønsker å hevde seg i toppsjiktet, handler det om psykisk utholdenhet, planlegging av strategi og taktikk – og ikke minst handler det om konsentrasjon.

Lørens gaming- og eventlokale i Lørenveien 38 har de senere årene også utvidet aktivitetstilbudet, og tilrettelagt for at store og små skal kunne ha en møteplass hvor alle trives. I gaming-loungen er det nå mulighet for mange ulike fritidssysler. Her kan du spille Nintendo-spillet Super Mario, annenhver tirsdag arrangeres det allmenquiz – og nytt av året; et flunkende nytt shuffleboard står klart til bruk.

For de som ikke kjenner til denne aktiviteten:

Shuffleboard minner mye om curling, og har mange av de samme prinsippene vi kjenner fra dette spillet. Nedre aldersgrense for å kunne spille er 13 år, og prisen er tre kroner per minutt.

Håvard hos House Of Nerds kan fortelle at en runde med shuffleboard i gjennomsnitt tar et kvarter, og man er alltid to eller flere som spiller. Med andre ord, en overkommelig pris for å kunne hygge seg med gode venner i trivelige omgivelser.

Lørens storstue for spill og moro favner folk i alle aldre. Her kan du ha alt fra barnebursdager, møter og konferanser til utdrikkingslag, gaming med vennegjengen og sommerfest med jobben. House Of Nerds har mange rom i ulike størrelser, så det er fullt mulig å booke eget rom for nettopp ditt arrangement.

Med over 100 gaming-PC og spillkonsoller, streamingutstyr, VR, bortimot komplett utvalg i spilltitler og mange andre aktiviteter, er dette en arena for fantastiske opplevelser i teknologiens verden.

Åpningstider

For forhåndsbookede arrangementer gjelder avtalte tidspunkt, inkludert mandager.

  • Mandag stengt
  • Tirsdag-Torsdag 16:00 – 23:00
  • Fredag 16:00 – 24:00
  • Lørdag 12:00 – 24:00
  • Søndag 12:00 – 22:00

 Servering
Pizza, panini, vafler, snacks, varm og kald drikke i hele åpningstiden.

Alkoholservering fra 18:00 i ukedagene og fra 15:00 i helgene.

 

http://houseofnerds.no/

 

 

 

Tags : House Of NerdsLøren