close

Feir påsken på Løren

Nå nærmer påsken seg og ikke alle reiser bort på hytta i påskeferien, men holder seg hjemme i byen. Vi på Løren har flere gode tips til hvordan du kan feire bypåsken!

 

Dra ut å spise!

Å dra ut og spise er alltid koselig, så hvorfor ikke sjekke ut en av de flotte restaurantene som ligger her på Løren? 

Om du vil spise klassisk pizza, indisk eller en saftig burger, har restaurantene det du har lyst på!

Eat Thai: Eat Thai tilbyr sunn, hjemmelaget, rask og ærlig thaimat som passer perfekt til lunsj. Menyen består av supper, curries, wok og salater, der sunt absolutt ikke går på akkord med smaksopplevelsen. Her får du alle de spennende, spicy og forfriskende smakene det Thailandske kjøkken har å by på.

Book bord og se meny her

Fryd gastropub: Fryd Gastropub tilbyr spennende burgere med tilbehør og tapasretter.

Book bord og se meny her

Sanjay’s indian restaurant: Hos Sanjay`s Indian Restaurant & Bar får du alltid en varm velkomst av den hyggelige betjeningen. Inne blir du møtt av en ekte indisk atmosfære, med indisk musikk og velduftende indiske retter.

Book bord og se meny her

Påskesjokolade og kaffe hos Kaffebrenneriet

I påsken serverer Kaffebrenneriet årets påskekaffe fra Brasil med søte påskesjokolader.

Åpningstidene hos Kaffebrenneriet er
Mandag – fredag: kl. 07:00 – 18:00.
Lørdag: kl. 09:00 – 18:00
Søndag: kl. 10:00 – 17:00

Dersom du ikke har mulighet å dra til Kaffebrenneriet i påsken kan du bestille påskepakke i nettbutikken som inneholder påskekaffen fra Brasil, liten Melkepletter til Kaffebrenneriets varme sjokolade, søte påskesjokolader, deres hjemmelagde Kokos- og Pasjonsfruktsyltetøy samt en liten Klassisk Granola.
Nettbutikk finner du her

Påskemoro for barna 2. april

Løren Velforening inviterer til en liten forsmak av påskestemning på Løren Torg lørdag 2. april kl. 11:00 – 14:00.

Her blir det gratis ansiktsmaling, boller, frukt og litt godis (så langt beholdningen rekker). Alle barna får også hvert sitt lodd og er med i trekningen av 10 fylte påskeegg. Loddtrekningen vil foregå på slutten av dagen kl. 13:45. Ettersom de dessverre ikke har mulighet til å oppbevare premier, må man være tilstede under trekningen.

Vi opplyser også om at det kan bli lange køer til ansiktsmaling, og at man her kanskje må ha en ekstra dose tålmodighet.

Link til arrangement på Facebook her.

 

Vi ønsker alle en god påske!