close

Feir kjærligheten på Løren💌

14.februar er selveste valentinsdagen og enten du er en storfeirer eller ei, er du hjertelig velkommen til å tilbringe dagen på Løren! Her har du en guide til hva du kan finne på sammen med mennesker du er glad i.

Kjæreste-date
Ønsker du å invitere kjæresten med på en romantisk date? Hva med en hyggelig tur på Grains bakeri? Her får du helt nydelige retter enten du skal ha en mettende lunsj eller bare ønsker litt kos. De har ulike typer påsmurt og quiche, samt smakfulle galettes for deg som ønsker noe til å mette magen. Ellers har de crepes med forskjellig fyll og annen gjærbakst. Den klassiske gesten på alle hjerters dag er å gi roser til sin utvalgte. Kjøp en flott blomsterbukett hos Blomsterpikene. PS: Husk å vær tidlig ute, for det ryktes lange køer….

Familie-hygge
Ønsker dere en litt mer familievennlig feiring ønsker Peppes Pizza dere velkommen til en hyggelig aften hos seg. Hva er vel ikke bedre enn deilig pizza og litt brus i glasset? Og kanskje en god dessert til slutt? Er familien litt mer av den aktive typen kan dere ta en tur på skøytebanen i Lørenparken, for så å avslutte dagen med pizza hos Peppes.

Venninnekveld
Valentinsdagen er ikke kun en dag for å hedre kjærligheten mellom par, man kan selvfølgelig hedre kjærligheten til andre man setter pris på, som for eksempel venninner. Samle venninnegjengen på en skikkelig takeaway-kveld og kanskje noe bobler? På Løren har vi flere takeaway-muligheter å by på, enten det frister med indisk, thaimat, sushi eller en klassisk pizza. Kjøp inn litt godt fra Europris og nyt kvelden med venninner.

Kompiskveld
Er du en av de som heller ønsker å tilbringe dagen med gutta? Ta med deg kompisgjengen og ta turen til Fryd Gastropub. Her kan dere nyte deilige burgere og god drikke i lun og hyggelig atmosfære. Skulle kvelden ende med å ta helt av, får dere også nattmat hos Løren Kiosk & Grill. Her får dere blant annet pizza, burger, kebab og kinamat. Hva enn som skulle friste i natters-tider.

Book bord hos ditt favoritt spisested her. 

Velkommen til Løren!