close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Dugnadskveld på Pådrivsenteret i Lørenveien

25 juni @ 17:00 - 21:00

Foreningen Pådriv har flyttet inn i Lørenveien og inviterer lokale på Løren til å stikke innom for å bli kjent med foreningen, i tillegg til å svinge en malingkost.

I fjor overtok Foreningen Pådriv en etasje i Lørenveien 68, de tidligere lokalene til Hafslund midt mellom Løren og Økern. Det siste året har dette blitt det nye hovedkvarteret til Foreningen Pådriv.

Det skal bli en åpen arena hvor du, som innbygger, næringsliv, kommune og forskningsaktør kan utvikle og realisere ambisiøse og bærekraftige idéer sammen med andre. Ved å fokusere på konkrete prosjekter skal Pådrivsenteret bidra til at vi på Økern, Løren og Ulven (Økernområdet) finner, utvikler og tester ideer og løsninger som verden trenger.

Foreningen Pådriv inviterer til en dugnadskveld 25 juni! Det blir både klassisk dugnadsarbeid som maling av vegger og bæring av møbler, men også en idédugnad for å samle Pådrivere som har lyst til å være med å utvikle Pådrivsenteret. Det serveres Pådriverpils, snacks og annen drikke – og siden det er dugnad, blir det selvfølgelig vafler!

Har du noen ekstra planter – eller noe annet?

Pådrivsenteret skal bli enda grønnere, og helst unngå å kjøpe nye ting. Har du en plante stående som du er litt lei av? Ta den med!

Har du noe annet stående du tror vil passe inn – f. eks kontormøbler, kjøkkenutstyr osv.? Hør gjerne marie@paadriv.no om det er noe senteret kan ha bruk for!

Bor du i nærområdet?

Foreningen vil gjerne samle Pådrivere som bor i nabolaget. Hva kan Pådrivsenteret være for dere og deres nærmiljø? Hva har dere lyst til å skape?

Bli med på dugnadskveld og sommeravslutning på Pådrivsenteret, torsdag 25. juni. fra kl. 17.

For å sikre at vi kan holde god avstand og være innenfor myndighetenes anbefalinger, ber vi om at du melder deg på

Detaljer

Dato:
25 juni
Tid
17:00 - 21:00
aktivitet Kategori: