close

Et hjerte for velvære

Min Hudklinikk har med sine erfarne medarbeidere blitt et attraktivt tilbud på Løren. Denne høsten utvider de med et nytt behandlingsrom og egen nettbutikk.

– Vi gleder oss veldig! Det skjer mye hos oss denne høsten. Om et par måneder har vi nettbutikken på plass. Vi vil også investere i det vi kaller for clearlift som er en effektiv og moderne laser som strammer opp huden. I tillegg kommer en helt ny hudpleieserie, forteller daglig leder, Nazimah Latif entusiastisk.

Lett å være ambassadør for Løren

Med sentral beliggenhet midt i hjertet av Løren, og gunstige parkeringsmuligheter rett utenfor klinikken, mener Nazimah at Min Hudklinikk er med på å trekke flere folk inn til Løren.

– Løren er et fantastisk flott område! Vi har kunder fra hele Oslo, og det kommer til og med folk fra andre byer og besøker oss. Det handler selvfølgelig om at vi leverer kvalitet og tilbyr behandling for alle, alt innen vanlig hudpleie. I tillegg leverer vi medisinske behandlinger utført av autoriserte fagfolk. Samtidig handler det om Løren. Kunder setter pris på at det er enkelt å parkere, og at klinikken holder til i et rolig og fint boligområde. Nettopp fordi vi stortrives her, både i jobben og i nærmiljøet, er det lett å være litt ambassadør for stedet, smiler hun.

Sanjay’s er favoritten

På spørsmål om hva hun liker best ved Løren, er ikke Nazimah i tvil.

– Jeg liker at det er familievennlig og trygt for oss som jobber og bor her. Det er også et variert servicetilbud i umiddelbar nærhet. Mitt favorittsted er den indiske restauranten Sanjay’s. De har nydelig mat og hyggelig betjening. Jeg tror Løren bare vil bli bedre og bedre. I takt med bolig- og befolkningsveksten vil det lokale næringslivet få et betydelig oppsving. Dette blir bra, sier hun.

Godt smittevern

I likhet med resten av aktørene i bransjen har Min Hudklinikk iverksatt gode smittevernstiltak som ivaretar kundene på en sikker og god måte.

– I vår hverdag har god hygiene alltid vært høyt prioritert, og selvfølgelig følger vi også gjeldende nasjonale retningslinjer for smittevern, sier Nazimah.

Hun legger til at de har ommøblert venterommet slik at avstandsreglene overholdes. Anitbac er alltid tilgjengelig, og de bruker munnbind og hansker under behandlingene. Etter hver behandling blir også rommene vasket.

Smittevern: De bruker munnbind og hansker under behandlingene. Etter hver behandling blir rommet vasket.

Les om flere som har et hjerte for Løren.