close

Med hjerte for Løren hele livet

Kent Ove Ringen Halvari har bodd på Løren i 30 år. Nå har han også fått jobb her. Du har kanskje sett denne blide karen i kassa på Meny Løren Torg?

Kent Ove er en positiv og blid energibunt som liker godt å jobbe med mennesker, det mange ikke vet er at han også tar vare på bestemoren sin. For å få tidskabalen til å gå opp, ønsket han en jobb i nærmiljøet.

– Jeg stortrives i jobben min på Meny Løren Torg. Med gangavstand til jobben, sparer jeg tid, bensin og bompenger – samtidig som jeg er i nærheten av bestemor. Det er lenge siden jeg har trivdes så godt i en jobb. Nå gleder jeg meg hver eneste dag til å gå på jobben, sier han.

Han trekker spesielt frem kolleger og kunder på Løren som har tatt imot han med åpne armer.

– Jeg har en fantastisk fin jobb takket være alle de hyggelige kundene og gode kollegene mine. Jeg er blitt glad i dem alle. Jeg har alltid tenkt at for å bli bedre må jeg lære av den beste. Det er viktig å ha noen å se opp til, noen du kan bli inspirert av. Alle på Meny har tatt meg veldig godt imot, men jeg vil spesielt nevne Sara, hun er kolonialansvarlig. Hun tar vare på meg, og viser meg hvordan ting skal gjøres. Jeg vil kalle henne min mentor, forteller han.

Vi skiller oss ut

Kent Ove har to favorittsteder på Løren: Løren Torg og Meny. Torget, fordi det er i hjertet av Løren hvor folk kan møtes og Meny fordi her får du alltid en god handel.

– Vi er opptatt av kundens beste, og strekker oss alltid etter å yte optimal service. Sjefen vår Thomas, er heller aldri vond å be dersom en kunde etterspør en vare vi ikke har. Da gjør han de nødvendige undersøkelser og bestiller varen. Vi skiller oss også ut med at vi har helt nye produkter du ikke får andre steder enn hos oss. Et eksempel er den nye drikken Triple Melon fra Calypso Lemonades, forklarer han entusiastisk.

Kjenner Løren som sin egen bukselomme

Kent Ove har mange barndomsminner fra Løren. Han gikk på Løren barneskole, og har blant annet spilt fotball for Hasle/Løren, den gang en del av Bjerkealliansen.

– Jeg har bodd på Løren siden jeg var liten guttunge. Jeg kjenner området som min egen bukselomme. Det er her jeg har løpt mine barnsben og gjort små rampestreker. Jeg spilte også mye fotball, og da jeg ble eldre øvelseskjørte jeg med bestefar. Løren har vært et fint sted å vokse opp med mange hyggelige folk, sier han.

Med et trivelig miljø og et rolig boligområde, som i tillegg er sentrumsnært, tror Kent Ove at Lørenbyen også i fremtiden vil være et sted hvor folk har lyst til å bosette seg.

– Det er trygt for barna her, og så er det et moderne hyggelig bymiljø med mange fine butikker. Vi har det meste på Løren, men jeg slår gjerne et ekstra slag for ungdommen. De trenger et sted hvor de kan samles for å ha det gøy sammen, sier han.

Praksisplass på det lokale bakeriet

Den sprudlende lokale gladgutten som gjerne kommer på jobb én time før vakten starter, elsker å bli kjent med folk og hjelper gjerne til der han kan.

– Det er viktig at vi tar vare på hverandre, er snille mot hverandre og hjelper hverandre. I ungdommen var jeg nok å regne som en litt urolig og rastløs sjel, men da jeg fikk praksisplass på Goman-bakeriet, ble alt mye bedre. Det er et godt minne. Der lærte jeg mye om både baker-yrket og menneskelig relasjoner.

Et godt eksempel på Kent Oves omtanke for andre ser vi allerede ved konfirmasjonen i Sinsen kirke. Da ventet han et ekstra år på bestekompisen sin slik at de kunne konfirmeres sammen.

– Det skulle bare mangle, man må jo stille opp for hverandre. I jobben, så vel som for venner, smiler han.

les om flere med hjerte for Løren