close

Et fullverdig trenings- og kompetansesenter

STERK tar folkehelsa på alvor. Mottoet deres: Tilpasse fysisk aktivitet til hver enkelt, uansett utgangspunkt.

STERK er som kjent genuint opptatt av å se helheten – gi best mulig veiledning, og tilpasse treningsprogram for at nettopp du skal komme i bedre fysisk form. De ser på alle aspekter for at man skal kunne lykkes med livsstilsendringer, også et sunt kosthold. Med egne ernæringsrådgivere gir de deg tips, råd og verktøy til å komme i bedre form på en sunn og forsvarlig måte.

Treningssenteret i Peter Møllers vei har vokst seg stort og blitt et kompetansesenter innen helse, så vel som å være et treningsstudio med hypermoderne treningsapparater. Kanskje ikke så rart at mange velger STERK, all den tid de har tilbud som passer alle – enten det handler om en kronisk vond rygg som gjør det vanskelig å trene, eller du ganske enkelt bare ønsker å holde deg i god fysisk form. Her tilrettelegges aktivitet, behandling og bevegelse til dine forutsetninger.

Med sine høyst kompetente medarbeidere har de samlet solid kunnskap som favner om ulike helseutfordringer. Mange av deres behandlere har flere profesjonsutdannelser og alle er personlige trenere som utgangspunkt. Lasse for eksempel, har gjennomført en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring ved Høyskolen Kristiania – og tar for øyeblikket en master i fysisk prestasjonsevne ved Norges Idrettshøyskole. Dette gjør at Lasse innehar bred kunnskap og kompetanse innen trening, og kan hjelpe deg med alt fra vektreduksjon til økning av muskelmasse.

Møt også Jan Christer Pedersen. Han er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i England og ble uteksaminert i 2012. Dette er en 5-årig mastergrad på universitetsnivå. Han er fullverdig medlem av norsk kiropraktorforening og offentlig autorisert kiropraktor. Han er oppvokst i Oslo i et aktivt miljø og har i flere år spilt fotball. Han er nå en aktiv løper og triatlet. Jan Christer har erfaring fra klinikker i Horten, Åsgårdstrand og Holmestrand og har med tiden opparbeidet seg erfaring i å behandle flere typer problemstillinger i alle aldre. Han har spesielt interesse for behandling av prolaps/isjias og skuldersmerter. Han har tatt ekstra kurs innenfor rehabilitering og opptrening av korsryggsmerter.

Én ting er sikkert: STERK er et treningssenter og helsehus hvor alle kan trives! Her arrangeres også gå-gruppe for pensjonister, samt skreddersydde treningsprogram for blant annet seniorer og nybakte mødre – og for folk som ønsker å gå ned i vekt. I tillegg til utallige andre gruppetimer som for eksempel yoga, kickboxing og skill bootcamp.

Ettersom disse små dynamiske gruppetimene er svært så populære, er det visse kriterier for å kunne delta. Her finner du all informasjon du trenger for å kunne komme i bedre fysisk form -uansett om du vil trene på egenhånd, tegne medlemskap og være med på gruppetime, eller booke personlig trening.

http://sterkhelse.no/

Servicetilbud hos STERK:

Fysikalsk klinikk

Treningssenter

Personlig trening

Bedriftshelsetjeneste

Kurs- og kompetanse leverandør

Medisinsk avdeling – Sterkmedical

 

 

 

 

Tags : LørenSTERK Treningssenter