close

En treningsklar Lørenvenn

Hun satt på forelesning på Høgskolen i Østfold da gladmeldingen fra Løren tikket inn på SMS.

Hele 850 personer deltok i vår Lørenvenn-konkurranse denne sommeren. Med flotte premier for over 30.000 kroner fra det lokale næringslivet på Løren var det knyttet stor spenning til trekningen av 18 heldige vinnere.

Mange håpet nok på å vinne en av hovedpremiene – ett års medlemskap på treningssenteret STERK til verdi av bortimot 8000 kroner.

En solfylt fredag ettermiddag i august møter vi Anita Borchgrevink (33), vinneren av denne ganske så spreke premien fra STERK.

– Jeg har alltid vært glad i å trene, så da tekstmeldingen fra Løren kom midt under en forelesning på skolen ble jeg veldig glad. Jeg hadde nesten glemt at jeg var med i konkurransen, men det å få dekket et helt års medlemskap på treningssenteret som ligger rett ved egen bopel er jo helt perfekt for meg som er student, sier Anita.

Ettbarns-mammaen, som bor i Krydderhagen sammen med sin samboer og deres 2 år gamle sønn stortrives i nabolaget, og synes det er en spennende byutvikling i området. Anita bodde tidligere på Schous terrasse, men for tre år siden tok hun og samboeren en tur på Lørendagene – og da var de bokstavelig talt solgt.

– Det skjer mye for barn her, og det er et veldig barnevennlig område. Med mange barnefamilier blir det ekstra trivelig å bo på Løren.

Anita har en hektisk hverdag som pendlerstudent og småbarnsmamma. I tillegg jobber hun på et dagsenter for utviklingshemmede. Like fullt bekymrer hun seg ikke nevneverdig for tidsklemma. Hun poengterer imidlertid at det å ha en flink samboer som hjelper til gjør at hun kan ha som målsetting å gå på treningssenteret to ganger i uken.

Med medlemskap på STERK kan man benytte utallige moderne treningsapparater, man kan melde seg på ulike gruppetimer – og ikke minst: Dersom du trenger veiledning, eller kanskje litt ekstra motivasjon, kan du bestille time med en av treningssenterets høyst kompetente personlige trenere. Anita, som i skrivende stund leser til eksamen, gleder seg stort til å ta i bruk den flotte premien hun vant i Lørenvenn-konkurransen – og hun ser frem til mange gode treningsøkter.

Her er de heldige vinnerne av Lørenvenn-lotteriet:

 1. Anita Borchgrevink
 2. Daniel Johansson
 3. Vegard
 4. Idunn Landa
 5. Linn Lund Vollen
 6. Karine Kålsås
 7. Cathrine Selmer Wahlmann
 8. Ella Bergene Gudbrandsen
 9. Merna Al- Safar
 10. Helene Bast
 11. anonym
 12. anonym
 13. anonym
 14. Chau Quoc Do
 15. Carina Lyche
 16. Anonym
 17. Charlotte Christiansen
 18. anonym

NB! Det er mange fordeler ved å være Lørenvenn. Her kan lese mer om hvordan du registrerer deg – helt gratis: https://www.loren.no/bli-lorenvenn-fa-unike-tilbud/