close

Med hjerte for Norges mest fornøyde kunder

Eie Eiendomsmegling har med sine engasjerte meglere blitt en integrert del av lokalsamfunnet på Løren. Denne helgen feirer de mer enn nasjonaldagen, for Eie Eiendomsmegling har Norges mest fornøyde kunder.

– Vi er stolte over å kunne fortelle at vi er bransjevinner i Norsk kundebarometer 2020. Det er første gang vi deltar i denne undersøkelsen, og vi er veldig stolte av at vi gikk til topps – og ikke minst at vi kom på 13. plass på den totale listen over fornøyde kunder, dette er kjempe gøy så nå måtte det bli kake i Lørenveien, sier Jon Solberg, daglig leder for Eie Eiendomsmegling Lørn og Økern.

Med hjerte for Løren

Jon Solberg har jobbet som megler i over 10 år og nå leder han Eies første kontor på Oslos østkant, midt i hjertet av Løren.

– Jeg stortrives med å jobbe her. Løren representerer rett og slett trivsel for både oss som jobber her, og for de som bor her, forteller han.

– Det er helt tydelig at alle som driver virksomheter her i området er engasjert i det som skjer lokalt, vi samarbeider godt og kjøper gjerne tjenester lokalt. Blant annet er det mange som stikker innom oss for å fortelle at utstillingsvinduet og inngangspartiet vårt er så koselig, men dette er jo like mye skryt til Blomsterpikene som leverer blomster til oss regelmessig, smiler Jon.

Sentralt, men samtidig nær marka

Når han skal fortelle om området til nye boligkjøpere trekker han gjerne frem at det beste med Løren er at det ligger litt oppe på høyden over Oslo-gryta. Det er sentrumsnært, samtidig som det ligger nærme marka.

– I fremtiden vil jeg tro at det er de unge familiene, men også en del eldre som vil finne veien til Løren. Infrastrukturen har for alvor begynt å ta form, og med mange servicetilbud i umiddelbar nærhet er og blir Løren et attraktivt sted å bo. Og så er det mye som skjer i nabolaget – julegrantenningen er for eksempel et arrangement vi vet bidrar til å skape trivsel, sier han.

Selv har han noen klare favoritter blant forretningene på Løren.

Umai Sushi er helt unik og du får kjempegod mat, og selvfølgelig Blomsterpikene. Jeg bruker begge disse butikkene ofte. Løren har mye bra å by på – flotte omgivelser og trivelige folk. Ja, jeg har til og med blitt invitert til ølsmakingskveld hos en fornøyd kunde, det er utrolig hyggelig!

En ny og digital hverdag

Meglerne har i likhet med resten av landet måttet tilpasse seg den nye korona-situasjonen og har trukket mer inn i digitale kanaler for å selge boliger.

– Om ikke nytt av dato, så høyst aktuelt i disse koronatider er digital visning. Dette er selvfølgelig noe som inngår i våre tjenester og preger hverdagen nå. Snitt-tallet er nå faktisk oppe i 800 på slike visninger, avslutter Jon.

Les om flere som har et hjerte for Løren