close

Dette har vi ventet på – endelig gjenåpning, Løren!

Den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves. Endelig har byråd Raymond Johansen gitt grønt lys for restaurantnæringen og treningssentrene i Oslo. En gledelig nyhet for våre lokale aktører på Løren, som nå kan få hverdagen sin tilbake.  

Sol, sommer og utepils 

Her på Løren åpner Fryd Gastropub, Sanjay’s, Peppes og Kaffebrenneriet igjen dørene for servering inne og på uteservering! Også treningssenteret STERK åpner opp for vanlig trening. Nå kan vi igjen møtes i hyggelige omgivelser over en bedre middag. Vi kan nyte lørdagskaffen med vindusplass og dingle med beina fra de høye stolene på Kaffebrenneriet. Eller vi kan ta en treningsøkt på tredemølla hos STERK – kanskje etterfulgt av en forfriskende, kald utepils?

-Vi gleder oss stort over at vi igjen kan få møte lokalbefolkningen, og få servere både god mat og godt drikke til våre gjester, sier eier og daglig leder av Fryd Gastropub på Løren Torg, Ismet Karakuyu. Han legger til:

-Nyheten om gjenåpningen var veldig etterlengtet – vi rakk jo knapt å åpne før vi måtte stenge igjen. Nå kan vi heldigvis også få sette ut bord og stoler og åpne opp for uteservering – veldig bra, nå som sommeren står for dør.

Hold avstand – ta hensyn 

Etter måneder med utrygghet og uforutsigbarhet, er det gledelig for oss alle at de hardt rammede næringsvirksomhetene får hjulene i gang. Lørens serveringssteder har holdt hodet over vann med takeaway – og treningssenteret har holdt medlemmene sine i vigør med blant annet digitale treningsprogram. STERK har også benyttet anledningen til å pusse opp lokalene og utvidet virksomheten med et nytt treningssenter – STERK Helse og trening HasleLinie.
-På STERK Løren har det skjedd mye. Vi har revet klinikken, og kan nå tilby en vesentlig større arena for trening. Vi skifter ut alt av styrkeutstyr, og vil ved gjenåpning tilby en nyoppusset og topp moderne arena som vi gleder oss til å vise deg, skriver daglig leder Kjetil Larsen i et brev på nettsiden deres.

Da gjenstår det bare for oss i loren.no å ønske alle lykke til med gjenåpningen – vi gleder oss på deres vegne! Vi minner om at det fortsatt er viktig å overholde smittevernstiltakene, slik at ikke de ulike bransjene igjen må stenge – og vi får en ny lockdown. Samtidig er det avgjørende at vi nå støtter opp om de lokale aktørene på Løren. La oss ta hverdagen tilbake – og beholde den!