close

Bli klar til 17.mai på Løren🇳🇴

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å gjøre seg klar til å feire den på beste vis. Enten du planlegger å ta turen til byen, skal invitere til fest, eller bare ønsker å nyte dagen med venner og familie. Her er en praktisk guide til hvordan du kan forberede deg til 17. mai-feiringen på Løren!

Forberedelser til frokost eller fest🎊
Ingenting setter stemningen for en feiring som noen festlige dekorasjoner. Besøk Europris City og utforsk deres brede utvalg av 17. mai-pynt. Fra flagg og ballonger til borddekorasjoner og hengende bannere, Europris har alt du trenger for å skape en festlig atmosfære hjemme.

Ingen feiring er komplett uten noe søtt å nyte. Bestill en deilig kake fra Kaffebrenneriet og overrask gjestene med noe ekstra godt. Enten du foretrekker en herlig suksessterte, en saftig gulrotkake eller en overdådig sjokoladekake, vil Kaffebrenneriet sikre at du får en kake som imponerer både i smak og utseende til den store feiringen!

Forbered et deilig måltid til 17. mai-feiringen ved å handle inn matvarer av høy kvalitet hos Meny. Fra ferske råvarer til ferdige retter og snacks, Meny har alt du trenger for å lage en deilig frokost, lunsj eller middag! Ta turen innom og la deg inspirere av deres brede utvalg av matvarer og delikatesser.

Få en glow til feiringen✨
Sørg for at håret ditt ser fantastisk ut på 17. mai ved å bestille en frisørtime hos Zaga Hårstudio. Deres dyktige frisører vil hjelpe deg med å finne den perfekte frisyren som passer din stil og personlighet. Enten du ønsker en enkel klipp, vil farge håret eller utfordre med en trendy klipp, kan du være sikker på at damene hos Zaga vil gi deg det du ønsker!

La neglene skinne på 17. mai ved å unne deg en neglebehandling hos Min Hudklinikk. Velg mellom et bredt utvalg av farger, mønstre og design, og la negleekspertene hos hudklinikken gi deg vakre og velstelte negler som passer perfekt til feiringen.

Ta en pause fra forberedelsene og unne deg litt velvære med en avslappende massasje hos Squeeze. Etter å ha stresset med å planlegge og ordne alt til 17. mai, fortjener du å gi deg selv litt ekstra omsorg og avslapning. Bestill en massasjebehandling hos Squeeze og la stresset forsvinne mens du nyter en stund med ren avslapning.

Med disse tipsene er du klar til å feire 17. mai på Løren på beste vis. Gratulerer med dagen! 🇳🇴✨