close

BLACK WEEK PÅ LØREN🖤

-Årets black week er i gang!

Har du satt i gang julehandelen enda? Eller er du en av de som kanskje venter litt for lenge med å starte? Nå finner du mange gode tilbud det er verdt å benytte seg av under juleshoppingen. For å gjøre det lettere for deg i en ellers stressende hverdag har vi laget en liste over tilbudene du finner på Løren torg denne uken!

Norli – 40% på spill og bøker, og 30% på utvalgte julekalendere
Denne uken får du 40% på alle bøker, spill og puslespill (gjelder ikke bøker utgitt i 2022, fag- og skolebøker, lokallitteratur og allerede nedsatte titler). I tillegg er utvalgte julekalendere nedsatt 30%.

Alliance Optikk – 50% på alle innramminger ved kjøp av komplett brille
I forbindelse med Black week får du nå halv pris på alle innfatninger ved kjøp av komplett brille hos Alliance Optikk. Tilbudet varer ut uken.

Min hudklinikk – 20% på alle behandlinger over 1000,-
Til og med 30.november får du 20% på alle behandlinger over 1000,- ved å oppgi kode «Blackweek» ved bestilling. Dersom du har noen spørsmål kan du sende en DM til @minhudklinikk på instagram.

Europris – mange gode tilbud
Sjekk ut europris sin kundeavis for å se alle de gode tilbudene de har denne uken. Du finner gode tilbud på blant annet vaskemiddel, sjokolade, undertøy og mye mer. Trykk her for å se i kundeavisen.