close

Begivenhetsrik høst på Løren

I månedene som kommer blir det flere morsomme arrangement på Løren. Her har du en liten oversikt på hva som skjer i ditt nabolag de nærmeste ukene.

Barnas Loppemarked:

Vi starter sensommeren med nok et barnas loppemarked. Ettersom vi nærmer oss skolestart er det sikkert mange som trenger å rydde litt i skuffer og skap, og gjøre plass til en ny hverdag.

Vi har lagt loppemarkedet til lørdag 17. august klokken 11 – og det er lurt å være tidlig ute, da vi av erfaring vet at det er mange som ønsker å delta. Det vil bli satt opp bord, og ser vi for oss at flere deler bord – slik at alle som vil være med får plass.

På barnas loppemarked kan man kjøpe, gi bort eller bytte alt av leker, bøker, klær og andre barnevennlige ting som man kanskje har vokst fra. Det at ungene selv får være med å delta gjør jo det hele mer morsomt – og ikke minst er det miljøvennlig, samtidig som barna får en fornemmelse av nytteverdien av gjenbruk.

Utekino – Jurassic Park:

Lørdag 24. august klokken 21.30 er det duket for utekino på festplassen ved Peppes. Vi viser eventyrfilmen Jurassic Park. Filmen som i 1993 bergtok både store og små med spektakulære effekter – og gigantiske dinosaurer! – utløste et aldri så lite dinosaur-hysteri i kongeriket. I nesten alle norske barnerom fant man dinosaurer – enten det var i form av plakater, i bøker eller som figurer.

Steven Spielbergs Oscar-belønte «Jurassic Park» regnes som en av tidenes mest innbringende filmer på 1990-tallet, kun slått av «Titantic». For at filmopplevelsen av denne klassikeren skal kunne bli så optimal som mulig, må vi vente til mørkets frambrudd med å snurre film. Derav så sen start som klokken 21.30.

Utekino – Mamma Mia:

Lørdag 31. august klokken 21.00 er det igjen grunn til å finne veien til festplassen ved Peppes på Løren. Etter avstemning fra lørenbeboerne, er det nemlig musikalen Mamma Mia sin tur til å erobre det hvite lerretet.

Med en stjernespekket rollebesetning med karakterskuespillerinnen Meryl Streep i førersetet, blir vi tatt med på en musikalsk reise. Coverversjoner av den ene ABBA-hit’en etter den andre kommer som perler på en snor. Filmen kom i 2008, og selve handlingen er vel ikke akkurat å regne som Oscar-materiale. Men for all del; selv om skuespillerne i filmen ikke når opp til originalene, rent vokalmessig, blir man i godt humør av alle de lett gjenkjennelige låtene.

Den verdensberømte svenske popgruppen ABBA har unektelig satt sitt preg på mang en ungdomstid – og med en merittliste av de sjeldne, var det uunngåelig for noen og hver å ikke på en eller annen måte bli berørt av firkløveret fra Sverige. Og bare det å høre noen ABBA-låter igjen, er grunn god nok til en tur på utekino en sensommerkveld på Løren.

Lørendagene 14.-15. september:

I september i fjor feiret vi Løren Torgs 10 års jubileum hele tre dager til ende. Vi hadde egen dag for barna med masse aktiviteter, og for de voksne ble det en storstilt konsertkveld på festplassen.

Selv om det ikke blir helt i samme skala, blir det også i år mye moro for liten og stor når vi gjeninnfører Lørendagene. Vi kommer med mer utfyllende informasjon og program for Lørendagene om ikke så lenge. Hold av datoene, og følg oss på loren.no og FB.

Vi ses!

 

Tags : ArrangementLøren