close

Aktiviteter i romjulen

Julaften faller i år på en tirsdag, noe som gjør at mange tar fri på inneklemte dager og har ferie i godt og vel to uker. Hva skal man så finne på etter at x-antall juleselskap, og det ene etegilde etter det andre er over?

Heldige er vi som bor på Løren! Med drøye 15 minutters reisevei kan vi enkelt ta oss fram til hovedstadens mange fasiliteter – og det er mer enn nok av morsomme aktiviteter for store og små, også i julen.

På Løren og nærliggende områder har vi for eksempel akebakken på Sinsenjordet – og dersom været tillater det, blir det kanskje som tidligere år anlagt skøytebane i Lørenparken. Et svært populært tiltak for barna i nabolaget.

Sinsen kulturhus i Lørenveien er et møtested for ungdom. Aktivitetstilbudene er mange, og her kan du vanligvis treffe venner for hyggelig sosialt samvær i julehøytiden. Men fordi lokalene er under oppussing, er kulturhuset stengt frem til nyåret. Derfor er aktivitetene midlertidig flyttet til andre områder i nærmiljøet. For de som ønsker å delta på ulike julearrangement, les mer her: Ungløkka.

Når det gjelder den litt eldre garde bugner det av kultur- og underholdningstilbud i Oslo i julen. Det handler bare om å navigere seg fram til den rette begivenheten for deg og dine interesser. Om rockefoten er på plass kan for eksempel en konsertopplevelse med Loveshack på John Dee 2. juledag være et godt alternativ. Som vi husker fra fjorårets jubileum på Løren, er Loveshack et forrykende pop/rock band som definitivt skaper god stemning.

2. juledag – Loveshack på John Dee

Billetter finner du her: https://www.ticketmaster.no/event/617065?camefrom=Client_Rockefeller_Home_Loveshack_270819

For de som liker å komme seg ut i skog og mark er Grefsenkollen, som ligger bare er et steinkast unna Løren (2 km i luftlinje), virkelig et mekka for skientusiaster og turgåere. I skrivende stund lages det snø på Trollvann, og heisene åpner så snart det lar seg gjøre. Her finner du mer informasjon, åpningstider og billettpriser: http://www.osloskisenter.com/%C3%A5pningstider%20&%20billettpriser.html

Mange har sikkert også et nyttårsforsett om å komme i bedre fysisk form – og hva er vel da bedre enn å ta en tur til vårt lokale treningssenter STERK: Helse, Trening og Kompetanse allerede i romjulen? Her finner du alt av moderne treningsutstyr, og du får kompetent veiledning. Mottoet deres er: Tilrettelegge treningsprogram tilpasset hver enkelt, uansett utgangspunkt.

Oslos mange kinoer er også et yndet sted for hovedstadens borgere i julen. Mange har gjort det til en tradisjon å gå på kino 2. juledag – den store kinodagen! Valgmulighetene er endeløse, og du finner alt fra morsomme barnefilmer til internasjonale storfilmer med stjernespekket rollebesetning – og sist, men ikke minst flere gode, norske dramafilmer.

Les mer:

Kinobilletter og program – Filmweb

 

 

Tags : AktiviteterLørenRomjulen