close

Åpent Hus hos STERK – en arena for folkehelsen

Som bransjen for øvrig, har det lokale treningssenteret STERK hatt en særdeles vanskelig tid under pandemien. Nå er de i full gang igjen, og inviterer alle som én til å komme seg opp av sofaen – og inn på treningssenteret.

STERK Helse AS er et fullverdig trenings- og helsesenter som har holdt til på Løren siden 2015 (tidligere Lørenklinikken). De er en viktig aktør i nærmiljøet, som tar folkehelsen på største alvor. Ikke minst ønsker de å motivere til fysisk aktivitet nå som samfunnet har åpnet opp igjen. Nordmenns fysiske og psykiske helse har blitt svekket under nedstengningen, og hele 40 prosent av befolkningen melder om dårligere helse. Selv om STERK under pandemien mistet bortimot 35 prosent av kundemassen, lot de seg ikke knekke – tvert imot, de jobbet hardere enn noen gang!

Vi mistet en tredel av medlemmene våre, og vi måtte permittere folk og kutte kostnader. Samtidig måtte vi tenke langsiktig. Det var en vanskelig balanse, og det krevde hardt arbeid og pågangsmot. Men vi sto i det! Og nå kan vi altså invitere dere alle til Åpent Hus på begge treningssentrene våre avdelingen på Løren og på Haslelinje.

Dette forteller eier og daglig leder hos STERK, Kjetil Larsen.

Tiden med nedstenging brukte Kjetil og hans dyktige stab til å pusse opp lokalene på avdelingen på Løren. De investerte også i nye treningsapparater – og 1.mai i år åpnet de et flunkende nytt treningssenter på 1600 kvm på Haslelinje.

Pilates og hot yoga

Lite er overlatt tilfeldighetene når STERK inviterer til Åpent Hus førstkommende helg: 16-17. oktober.  Som det velrennomerte treningssenteret det er, kan de blant annet skilte med Norges råeste gruppetrenings-konsept, et eget aktivitetstilbud for barn og unge – og nytt av dato: Pilates og Hot Yoga.

Vi skal være en aktør for alle – fra senior til junior. Vi skal tilrettelegge, og vi skal motivere for fysisk aktivitet – uavhengig av utgangspunkt. Den enkeltes behov og ønsker skal stå i fokus. Alle skal bli sett! Nettopp derfor har vi utvidet arealet, og det er færre deltakere i den enkelte gruppe-trening. Mulig vi er litt dyrere enn andre treningssentre, men vi er opptatt av å levere kvalitet – og da kreves det høy servicegrad, god plass og det beste utstyret, sier Larsen.

Aktivitetstilbudet for barn og unge (2-15 år), samt nykommerne pilates og hot yoga foregår alle på treningssenteret på Haslelinje.

Åpnet hus – program

Bli med på åpent hus! Prøv PTSG konseptet (personlig trening i små grupper), yogatimer i varmesal, barnetimer, få info om kommende kurs og mye mer! Ses på Løren og/eller HasleLinje.

Åpent hus 16. oktober «Medlem for en dag»

Hvor: STERK Løren & STERK HasleLinje
I samarbeid med Nocco, Apotek 1 HasleLinje, Quality Hotel – Hasle Linje med flere, deler STERK ut en goodiebag til de 50 første som kommer inn dørene.

Åpent hus 17.oktober «Barnas dag»

Hvor: STERK HasleLinje
Bli med på treningssenterets barnetimer, ansiktsmaling og mye mer på barnas dag.