close

5 ting å gjøre på Løren i vinterferien

Når det er vinterferie trenger man ikke reise langt for å finne aktiviteter og opplevelser for familien. Dersom du velger byferie i år har Løren mye spennende å tilby. For det er gøy å være turist i egen by!

Løren har mye å by på, om det er skulpturer, åpne lekeplasser, koselige kaféer, shopping eller avslappende salonger – du finner det du trenger. Vi har laget en guide på 5 fine ting du kan gjøre alene, med en du er glad i, eller hele familien.

Vinterferie = uteliv

På Løren finner du Peer Gynt-parken som har en samling skulpturer som følger Henrik Ibsens drama Peer Gynt. Her kan du ta med hele familien og se de 23 skulpturene som er spredt rundt området. I tillegg er det åpen lekeplass i parken, så ungene kan leke og kose seg mens de voksne kan se skulpturene i eget tempo. 

Skulpturparken ligger ute og er tilgjengelig for alle, og adressen er Peter Møllers vei 2.

Dra ut å spise!

Å dra ut og spise er alltid koselig, så hvorfor ikke sjekke ut en av de flotte restaurantene som ligger her på Løren? 

Om du vil spise klassisk pizza, indisk eller en saftig burger, har restaurantene det du har lyst på!

Eat Thai: Eat Thai tilbyr sunn, hjemmelaget, rask og ærlig thaimat som passer perfekt til lunsj. Menyen består av supper, curries, wok og salater, der sunt absolutt ikke går på akkord med smaksopplevelsen. Her får du alle de spennende, spicy og forfriskende smakene det Thailandske kjøkken har å by på.

Fryd gastropub: Fryd Gastropub tilbyr spennende burgere med tilbehør og tapasretter.

Sanjay’s indian restaurant: Hos Sanjay`s Indian Restaurant & Bar får du alltid en varm velkomst av den hyggelige betjeningen. Inne blir du møtt av en ekte indisk atmosfære, med indisk musikk og velduftende indiske retter.

Gå på teater!

Midt i Lørenbyen ligger kanonhallen.  Her holder Nationaltheatret til, og i vinterferien går stykket «Mens vi venter på no’ godt». Stykket er en nyskrevet eksistensiell komedie med Linn Skåber og Ine Jansen.

Handlingen skjer mellom to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at det kanskje ikke varer evig. Det er noe med ungene som nesten har flyttet hjemmefra og ikke ringer. Og så handler det om religion, hund, feminisme, mobildekning – og litt om politisk ukorrekthet.

Dagsavisen har gitt komedien terningkast 5:
«Å vente sammen med Skåber og Jansen på hva og hvem som eventuelt måtte komme, blir en lekende teaterstund klonet med den fornøyelige kunsten å holde kjedsomheten på en armlengdes avstand.»

Stykket går alle dager, hele vinterferien 19:30, og du får kjøpt billetter HER

Vinterferie og bok

Husk at Norli holder åpent alle dager i vinterferien, og har utvalg til hele familien. Det årlige mammut-salget startet mandag 21. februar og har et stort utvalg bøker til en billig penge. Kjøp en spennende bok du kan kose deg med inne mens det snør ute. 

Norli finner du på Løren Torg, Lørenveien 44

Spa dag

Å ha ferie betyr å kunne slappe av. Da er det veldig deilig å kunne unne seg en liten spa-dag i nærområdet. Her på Løren har vi Min Hudklinikk, Squeeze og Zaga frisør som ønsker deg velkommen til avslapning og pleie. Enten du ønsker massasje, hudpleie eller hårpleie kan du mikse det opp og ta med deg en venn eller partner på spa!

Min hudklinikk: I tillegg til generell hudpleie tilbyr hudklinikken alt fra medisinsk hudpleie til voksing og farging av vipper. Du kan også få utført sminking til bryllup og fest – og ikke minst velværebehandlinger som massasje, pedikyr og manikyr.

Min hudklinikk ligger i Lørenveien 44
Du kan booke time her

Squeeze: Squeeze gjør regelmessig massasje tilgjengelig for alle. Deres medlemmer får behandling av profesjonelle massører til fast lav pris.

Squeeze ligger i Lørenveien 43
Du kan booke time her

Zaga hårstudio: Her kan du nyte en hodebunnsmassasje etterfulgt av en nydelig kopp kaffe fra deres kaffemeny – og det samtidig som ditt hår forvandles av en av deres høyst komptente frisører.

Zaga hårstudio ligger i Lørenveien 44
Du kan booke time her

Vi ønsker alle en fin vinterferie, og håper du får kost deg!