Snart tennes tusen julelys – kjøp juletreet lokalt!

Tradisjonen tro blir det juletresalg på Løren i år også. Du finner Espen Gulbrandsen og hans friske, flotte juletrær på festplassen ved Peppes fra fredag 7. desember.

Førjulstiden på Løren er i full gang, og årets julegrantenning ble en spesielt stemningsfull seanse. Lederen av velforeningen ønsket velkommen, og alle som kunne krype og gå møtte opp på torget for å komme i julestemning.

Godt over 600 mennesker samlet seg til hyggelig sosialt samvær med gløgg, pepperkaker og fantastiske musikkinnslag. Til tross for en kjølig værtype så det ut til at store og små koste seg denne lørdag ettermiddag like før jul.

Da julegranen med flunkende ny belysning så var tent, kom selvfølgelig nissen med godteposer til barna, mens Sinsen Ungdomskorps spilte kjente og kjære julesanger.

Og vår egen lokale sangfugl Michael Eriksen, som mange av oss kjenner fra treningssenteret STERK, bergtok oss med sin klokkeklare stemme. Julesangen «Et barn er født i Bethlehem» fikk en helt ny dimensjon.

Ingen tvil om at årets lystenning var svært så vellykket! Antall enormt store kjeler med gløgg som gikk med er uvisst, og pepperkaker – ja, det var det i rikt monn.

Om få dager går vi inn i adventstiden, som ofte betyr hektiske dager med juleforberedelser. Det skal bakes og vaskes. Gaver og mat skal handles inn, og så skal selvfølgelig julegranen i hus. Heldige er vi som har juletresalget rett utenfor døren.

Espen Gulbrandsen, som driver Zaga Hårstudio sammen med sin kone Marianne Haukaas her på Løren, har i en årrekke sørget for juletrær av høy kvalitet til lokalbefolkningen. Juletrærne til Espen kommer fra Danmark og felles så sent som i slutten av november – og er altså i salg fra fredag 7. desember på festplassen ved Peppes.

Åpningstiden blir 14-21 alle ukedager. Lørdager og søndager fra klokken 10-21. Med forbehold om mulig endring av åpningstidene.