Stort loppemarked i Vallhall Arena

Hasle Skole Musikkorps loppemarked går av stabelen 27. og 28. april i Vallhall Arena!

Løren Rens: Allsidig og kompetent håndverksbedrift

Hos Løren Rens får du utført mange nyttige ting av nennsomme hender: Blant annet rens/press, skreddersøm, nøkkelfiling og skoreparasjoner.

Appen du ikke vil gå glipp av!

Snart blir Lørenvenn til app! Få med deg de beste tilbudene, aktivitetene og informasjon om alt som skjer i ditt nærområde.

Meny Løren Torg: Dagligvarehandel i særklasse

I 2018 ble Meny på Løren kåret til årets butikk i sin driftsgruppe. De lå også helt i teten av den nasjonale kåringen av årets Meny-butikk.

Mammutsalget er i gang!

Er du glad i å lese? Nå kan du sikre deg mye bra lesestoff til en billig penge hos Norli.

Flere aktiviteter hos House Of Nerds

Lørens litt annerledes kulturarena tilbyr langt mer enn bare gaming. Nå har de også investert i nytt shuffleboard.

Nille: Større utvalg og mer interiør

Vår lokale Nille-butikk på Løren Torg utvider vareutvalget. Nå satser de enda sterkere på belysning og barneroms-interiør. I tillegg til litt møbler.

Zaga Hårstudio: Klassisk – tidløst - trendy

Lørens veletablerte frisørsalong vet å ta godt vare på kundene sine. Det handler om allsidighet, høy kompetanse, velvære og god service.

Siste nytt i byutviklingen på Løren og omegn

Løren har mye bra i vente! Som en del av gigantprosjektet Hovinbyen vil Løren bli et enda mer attraktivt sted å bo.

Utvidet sortiment – sunne, spennende og eksotiske råvarer

Løren Frukt & Grønt har med sitt mangfold av kvalitetsvarer hentet verden til Løren.

Giverglede hos Kanonen barnehage

Gjenbruk er bra! Torsdag 31. januar arrangerer Norlandia Kanonen Barnehage «gi det videre-dag» fra klokken 15-18.

Et fullverdig trenings- og kompetansesenter

STERK tar folkehelsa på alvor. Mottoet deres: Tilpasse fysisk aktivitet til hver enkelt, uansett utgangspunkt.

Bredt utvalg i storkiosken

Du finner mye godt i disken hos Lørens nye storkiosk midt på Løren Torg. Enten det er nybakte muffins til kaffen, eller ferske bagetter til lunsj.

Flere servicetilbud i 2019!

Selvaag Eiendom er opptatt av et levedyktig handels- og næringsliv, med solide aktører. Markedskoordinator hos Selvaag Eiendom, Karoline Foyn Karlstad, gir oss en oppdatering.

Dette skjedde på Løren i 2018

Et begivenhetsrikt år på Løren er snart historie. Vi tar et tilbakeblikk på året 2018.

Feliz Navidad, Merry Christmas … God Jul!

Vi i loren.no vil gjerne få ønske dere alle en riktig god jul! Her finner du også åpningstider for Løren Torg i julen.

Bare 12 dager igjen til julaften!

Er du i rute med bunaden og festantrekk til julaften? Eller hva med de siste gaveinnkjøpene?

Jul i Lørenbyen

Nå er det mange gode tilbud i butikkene på Løren. Stress ned, senk skuldrene og gjør julehandelen lokalt!

Snart tennes tusen julelys – kjøp juletreet lokalt!

Tradisjonen tro blir det juletresalg på Løren i år også. Du finner Espen Gulbrandsen og hans friske, flotte juletrær på festplassen ved Peppes fra fredag 7. desember.

Sit-ups og «Tre nøtter til Askepott»

Julen er en tid hvor man ofte hygger seg med mye god mat og godt drikke. Men hva med også litt trening mellom slagene av ribbe og krumkaker?

Førjulsgave til Løren

Gladnyhet til lørenbeboerne! Den etterlengtede storkiosken på Løren Torg åpner tidligere enn forventet. Allerede 1. desember kan du nyte din første softis på torgets nye møteplass.

All honnør til våre lokale natteravner!

Mange små lørenbeboere har sin hverdag på Sinsen skole, og takket være blant annet Sinsen FAU, er nabolaget vårt blitt et enda tryggere sted å ferdes - også på kveldstid.
julefrisyre

Bli fin til julebordet

Som Jokke & Valentinerne synger: «Her kommer vinter’n. Her kommer den kalde fine tida!» - og med den kommer også jula. Marianne fra Zaga Hårstudio og Nazimah fra Min Hudklinikk gir oss tips til årstiden - ikke minst til julebordsesongen.
quizen

Quiz-kveld i høstmørket

Kunnskapslek er både lærerikt og morsomt – og allmenquizen på House of Nerds er intet unntak i så måte. Dette er absolutt en aktivitet for vennegjengen en tirsdag kveld når høstmørket har senket seg.
Bybildet

En liten oppdatering av bybildet

Når åpner de nye butikkene? Hva skjer med fortauet utenfor T-banen? Vi har tatt en ny runde med de forskjellige aktørene i området.

Er du klar til Halloween?

Det nærmer seg årets «skumleste» dag. Her får du noen tips til hvordan du enkelt kan lage ditt eget kostyme, tilberede «ekkel» mat, pynte med skumle dekorasjoner – og hvordan du lett kan kreere din egen gresskarlykt.

Mat mot forkjølelse - Løren Frukt & Grønt

Høst og mørketid er «høysesong» for forkjølelse og influensa. Med sunne, gode råvarer kan du med enkle grep styrke immunforsvaret ditt, og kanskje unngå den verste forkjølelsen. Her får du noen tips.
hudklinikken

Min Hudklinikk får toppkarakter

Møt lørenbeboerne Amela og Simone. De vant Facebook-konkurransen vi hadde i samarbeid med Min Hudklinikk – og jentenes svar på spa-behandlingen er entydig: Terningkast seks!
Houseofnerds

House of Nerds inviterer til åpen dag

Gikk du glipp av å prøve ut Virtual Reality (VR) på barnas festdag sist lørdag? Ikke fortvil! Lørdag 22. september kl. 12-15 får du muligheten til å teste VR, kjøre på racingstoler - og utforske mye annet på gamingmaskinene til House of Nerds. Og det helt gratis, inkludert popcorn.
bokklubb

Ny bokklubb på Løren

Onsdag 5. september var det bokklubb-møte på Kaffebrenneriet. Her møttes leseglade lørenbeboere til kaffe, kaker og god stemning.
Løkka

Nytt tilbud på Grünerløkka - Løkka+

Løkka+ er en helsefremmende møteplass med aktiviteter og tilbud for innbyggere i bydel Grünerløkka. Altså et tilbud som inkluderer folk som bor på Løren.
Lorenvenn

Lørenvenn-lotteriet – premier for over 15.000 kroner!

Hvis du ikke allerede er Lørenvenn; nå lønner det seg virkelig å bli det! Mengder av fantastiske flotte premier loddes ut i anledning Løren Torgs 10-års jubileum 15. september. Og hva må til for å kunne være med i trekningen? Jo, registrer deg som Lørenvenn – helt gratis!
storkiosk

Løren kiosk – en liten kafé

Nå kommer storkiosken vi har ventet på. Ingenting er overlatt tilfeldighetene når gutta fra Løren Kiosk & Grill har en forretningsidé. Stikkord; bagetter, softis og ordentlige pølser.
Torget

Hvem, hva og hvor?

Hva skjer med næringslokalene i nabolaget? Spørsmålene har vært mange. Vi ønsker å klargjøre situasjonen for lokalbefolkningen; her kommer en liten oppdatering – ja, og en liten gladmelding.
Boligutvikling

Boligutviklingen – hva skjer?

Vi liker å holde dere oppdatert på bybildet. Her er en liten gjennomgang av ulike byggeprosjekt.
styreleder

Ny styreleder i Velforeningen

I mai 2018 ble Arne Kessel (59) valgt som ny styreleder i Velforeningen. Og én ting er sikkert: Arne har bred og lang erfaring på området, så dette er helt opplagt rett mann på rett plass.
utekino

Gratis utekino – «Tilbake til fremtiden»

Lørdag 25. august klokken 21.15 blir det gjensyn med Michael J. Fox i filmklassikeren «Tilbake til fremtiden» på festplassen ved Peppes.
Indisk

Smaken av India

Hyggelig betjening og god mat? Sanjays, selvfølgelig! Møt Julie – den alltid blide jenta som tar deg vel imot når det indiske kjøkken frister.
Instagramkonto

Jippiii – vi er på Instagram!

Litt trang fødsel ble det, men nå har altså Instagramkontoen vår loren.no endelig sett dagens lys. Det skjedde en solfylt mandag i juli.
Tannlegen

Tanntråd og potetgull

«Det blir ikke hull i en tann som er ren – for tennene de pusser vi jo én etter én.» Tannlege Merete Fuglem Løvberg er vår femte gjest i sommerreportasjen «Bli kjent med din lokale forhandler».
Sterk

Hold deg aktiv i sommerferien

Feriemodus? Jo da, det er sol, sommer og ferietid – men litt fysisk aktivitet for å holde formen vedlike blir aldri feil. Her får du noen kvalifiserte tips fra Kjetil på STERK.
Kaffe

Med lidenskap for kaffe

Hver dag lager Cecilia Ohlsson (30) kaffe til oss lørenbeboere. Hun er Kaffebrenneriets nye daglige leder, og er tredjemann ut i vår reportasje om Lørens lokale forhandlere.
Blomster

Kanskje byens hyggeligste blomsterbutikk?

I vår sommerføljetong «Bli kjent med din lokale forhandler» slår vi av en prat med ulike aktører i nabolaget: Møt blomsterdekoratør Nanna Bråten hos Blomsterpikene.
sommeren

Dette må du passe på i sommervarmen!

Både mennesker og dyr kan få heteslag med alvorlige konsekvenser, og det er derfor helt avgjørende at du tar dine forhåndsregler. Stikkord: Væske, skygge og solkrem.
Meny

Bli kjent med din lokale forhandler

Løren – en liten by i hovedstaden. Stikkord: Urbant, moderne, sentralt – men likevel med en touch av landsbygdas sjarm.
hudklinikk

«Min Hudklinikk» - ditt velvære

Et lenge etterlengtet tilbud er endelig tilbake på Løren. 1. juni åpnes en ny hudklinikk i Lørenveien 44. Her er god kundeservice alfa omega.
is

Forfriskende, enkelt … og godt!

Stikkord: Saftig og søt vannmelon fra Tyrkia. Eksklusiv dessertis fra Italia. Og deilige, friske råvarer til lett sommermat. Hvor? Løren Frukt & Grønt!
brille

Nye briller - billig innfatning

Jo eldre vi blir, er det sånn at mange av oss trenger et par gode briller for å holde et bedre øye med verden. Nå har du muligheten til å gjøre et aldri så lite kupp hos Alliance Optikk på Løren.
Torget

Meny Løren Torg fornyer og utvider!

Innen utgangen av juni får Lørens befolkning et enda bedre tjenestetilbud hos Meny. Post i butikk, samt frukt- og grøntavdelingen utvides – og det blir seks nye selvbetjeningskasser.
Sterk

Opp og stå – ut å gå

Vårt lokale treningssenter STERK starter en gågruppe for alle som ønsker å delta i området. Målet er å etablere et lavterskeltilbud for fysisk aktivitet som er gratis for hele Lørens befolkning!
sortering

Hold Lørenbyen ren – det er vår!

Det er vi, hver enkelt innbygger, som gjør den viktigste jobben med å resirkulere – og her på Løren er det ikke vanskelig å tenke grønt.
17 mai

Nasjonaldagen nærmer seg!

Som seg hør og bør pynter vi oss med finstasen når nasjonaldagen skal feires. Er du i rute med bunad og festantrekk til 17. mai?
Blomsterpikene

Livet på balkongen

Etter en lang og tung vinter, er endelig lysere tider med varme og sol i vente. Våren er i anmarsj, og det er igjen snart tid for å gi balkongen nytt liv.
Utekino

Utekino – Grease

Lørdag 5. mai klokken 21.30 blir det gjensyn med Danny Zuko og Sandy Olsson i musikalen Grease på festplassen ved Peppes.
Lopper

Loppemarked

Snart smelter snøen, og det er igjen tid for ryddesjauer i kjeller og på loft. Hasle Skole Musikkorps vårlige loppemarked i Vallhall Arena, er en gyllen mulighet til å bli kvitt lopper … og/eller kanskje finne noe fint som andre ikke lenger har brukt for, til en billig penge.
Kaffebrenneriet

Kaffe og påskegodt

Kaffebrenneriet er viden kjent for sin lidenskap for kaffe, og nå som påsken nærmer seg er de godt forberedt – med både påskekaffe, og ikke minst sjokolade fra eget chocolaterie.
Gaming

Trening, kosthold … og gaming

Det er en kjensgjerning at dataspill er kommet for å bli. Og e-sport handler om mye mer enn stillesittende unger foran en dataskjerm. Nå kan du faktisk kombinere fysisk aktivitet med gaming.
Unni

Unni Wilhelmsen og Di Derre i Kanonhallen!

Vi møter Unni Wilhelmsen i forkant av konserten med Di Derre i Kanonhallen lørdag 10. mars. En ganske eksklusiv begivenhet. Di Derre spiller nesten aldri konserter på denne tida av året, men gjør altså et unntak for beboerne her på Løren.
Zaga

Frisøryrket – en egen kunstform!

Hvorfor ikke prøve deg på noe litt annerledes i 2018? Vi ble med da lørenbeboer Sarah fikk en totalforvandling hos vår lokale frisør Zaga Hårstudio. Og vi er ikke i tvil: Frisøryrket krever både kreativitet og presisjon – i tillegg til faglig kompetanse.
Vinterferie

Vinterferie i nabolaget

Skal du være hjemme i vinterferien, og lurer på hva du skal gjøre? Ikke fortvil! For tilbudene står i kø. Her finner du vinteraktiviteter og mange andre morsomme ting du kan drive med ferien.
Karneval

Karneval på Løren – en braksuksess!

Tirsdag 13. februar var det duket for det årlige karnevalet i Lørenbyen. Sambarytmene ljomet i gatene. Ungene klappet i hendene, viftet på svansen - og storkoste seg på årets karneval!
Lorenvenn

Bli Lørenvenn – helt gratis!

Her kommer en aldri så liten gladnyhet til Lørenfolket! Registrer deg som Lørenvenn, og du får informasjon om ting som skjer på Løren - samt helt unike tilbud rett inn på mobilen din.
ayla

Våre firbente kan også fryse!

Vinteren har kommet for fullt på Løren, og de fleste av våre firbente venner elsker å base i snøen. Vi tok en tur innom vår lokale dyreklinikk for å få noen vintertips til de pelskledde lørenbeboerne.
Frukt og Grønt

Nå spiller grønnsaker førstefiolin!

Mye tyder på at vår lokale grønnsakhandel Løren Frukt & Grønt går gode tider i møte. Nå er vi nemlig blitt enda mer bevisst på kosthold, og vi er blitt flinkere til å spise fisk og grønnsaker. Tenk deg bare en deilig linsesuppe … eller hva med en forfriskende «pokebolle»?
sterk

Nytt år – sunnere livsstil

Ja, hvorfor ikke starte det nye året med en sunnere livsstil med mer fysisk aktivitet? Trening kan som kjent gi deg mer overskudd i en ellers så hektisk hverdag.
Nyttr 2018

Nedtelling til året 2018

Julen nærmer seg slutten, og det er bare timer igjen til det nye året 2018 smelles i gang. Vær forsiktig med raketter, og ta vare på hverandre! Ha en fantastisk nyttårsfeiring, så høres vi på nyåret.
Grefsenkollen

Ut på tur – aldri sur!

Julefeiringen er i full gang, og mange koser seg med god mat i godt selskap også i romjulen. Og sånn skal det jo være. Men frisk luft, strekke litt på beina og ta en tur – det blir aldri feil. Vi tok turen til Grefsenkollen.
Julen

Åpningstider i julen

Snart skal julefreden senke seg, og sølvguttene synge julen inn. Men før det skal mat og gaver handles inn. Her finner du åpningstider for butikker og serveringssteder på Løren.
STERK

Årets sprekeste julegave!

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å finne en julegave til den som har alt. Så hvorfor ikke gi en opplevelsesgave, som også er helsebringende?
juletresalg

Du grønne glitrende tre …

Så er det igjen snart tid for å pynte julegranen, og Espen Gulbrandsen svikter ikke Lørenfolket i år heller. Med juletrær i alle størrelser blir han å finne på festplassen ved Peppes fra tirsdag 12. desember.
adventkalender

Advent og førjulshygge

Så er vi bare dager unna første søndag i advent. En tid som handler om juleforberedelser med baking, pakkekalender, juledekorasjoner og kos med familien.
Kungfu

Selvdisiplin og konsentrasjon

Har du lyst til å drive med noe annet enn tradisjonell fotball og håndball? Da er kanskje kungfu-trening nettopp noe for deg.
Spiseriet

Løren Spiseri – lekkert og moderne!

Så var endelig dagen kommet for åpningen av Lørens nye spiseri. Lørdag 11. november åpnet de dørene, og det til stor begeistring for lokalbefolkningen.
Brille

En god optiker = god øyehelse

Førstkommende onsdag (1. november), kan du virkelig gjøre et kupp hos din lokale optiker. Med et bredt utvalg av briller, samt en særdeles hyggelig betjening: Hos Alliance blir synet ditt ivaretatt.
Frukt

Løren Frukt & Grønt - butikken med mangfold

Som mange kanskje allerede har fått med seg, har vår lokale frukt- og grøntbutikk fått nye eiere. Den hyggelige og serviceinnstilte betjeningen har fått oppgradert fasaden, og kan tilby et større sortiment.
halloween

Halloween - Knask eller knep?

Planlegger du Halloween? Neste torsdag kan du boltre deg i ansiktsmaling, skumle dekorasjoner og "ekkel" mat på Løren Torg.
quiz

Quiz-kveld på Peppes

Har du lyst til å ha det morsomt i godt lag, kanskje spise litt god mat … eller bare bli kjent med naboene dine? Ja, da bør du ta deg tur på quiz.
hundrelappen

Deilige retter for bare 100-lappen!

Førstkommende uke kan du nyte god mat på våre lokale restauranter, Sanjays og Peppes – og det uten at matbudsjettet sprekker!
trening

Gratis trening ut året!

STERK Helse er klare til åpen helg! Tar du deg en tur innom i løpet av helgen, og signerer medlemskap for neste år – ja, da kan du være blant de heldige som får gratis trening ut året.
houseofnerds

Høstferien er i full gang

Noe av det beste ved å bo på Løren, er at man har mange ulike aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet. Her har du noen tips til hva du kan gjøre i høstferien.
sterk

Treningssenter for alle!

Det handler om å gi kroppen mer styrke for å ivareta generelt god helse. Vårt lokale treningssenter STERK inviterer til åpent hus 6.-8. oktober. Ta en tur innom, her kan du få mange gode råd og vink til fornuftig trening.
nasjonalrett

Fårikålens festdag

Så er det igjen tid for å slå et slag for Norges nasjonalrett. Torsdag 27. september er dagen hvor fårikål skal stå på menyen over det ganske land.
Dyreklinikken

Lørens firbente er i gode hender

Historien om den ville kattungen som ble reddet fra kanskje å bli avlivet, er en solskinnshistorie som varmer langt inn i hjerterota til alle dyrevenner. Og her på Løren er vi mange av dem.
Kaffedagen

Den store kaffedagen

Torsdag 14. september feirer Kaffebrenneriet sin lidenskap for kaffe. Da inviterer de alle til gratis smaksprøver av kaffe og deilige bakervarer i anledning den store kaffedagen.
Sopp

Skogens mange skatter

Vi som bor på Løren er heldige; vi har kort vei til marka. Soppens høysesong har kommet, så nå er det bare å komme seg ut i skogen og høste godsaker av naturens mangfold.
Blomsterpikene

Tid for høststemning i heimen

Høsten er en vakker og fargerik årstid, og selv om kveldene blir stadig lengre og mørkere: Du kan gi hjemmet ditt en lun atmosfære med høstblomster – både inne … og ute.
sterk

Trening gir bedre helse!

Fysisk aktivitet og et sunt kosthold er viktig for oss alle. Så har du lyst til å komme i bedre form? Treningssenteret STERK her på Løren, tilrettelegger trening for den enkeltes behov og ønsker – uansett utgangspunkt.
utekino

Gratis utekino – E.T.

Lørdag 2. september klokken 21:00 er det igjen duket for utekino i Lørenparken. Vi går høsten i møte med et eventyrlig gjensyn av storfilmen som bergtok oss alle på ‘80-tallet, nemlig E.T.
Sanjays

Sanjay’s – lekkert, stilrent og moderne!

Lyst på deilige indiske retter i nydelige omgivelser? Sanjay’s i Lørenveien har åpnet dørene igjen – og hvilken ansiktsløftning vår lokale indiske restaurant har fått!
Eie

Løren – en stadig mer attraktiv boligby

Boligutbyggingen på Løren fortsetter, og eiendomsmegler og partner Silje Dammen hos Eie Løren og Økern eiendomsmegling kan bekrefte at det er stor interesse for leilighetene i Lørenbyen.
Sanjays

Gangavstand til jobben?

Vår lokale indiske restaurant Sanjays’s nærmer seg nyåpning i innbydende og helt nyoppussede lokaler. Nå søker de etter bartender/servitør. Kanskje noe for deg?
norli

Så er det sommer igjen!

Uansett hvor du skal i ferien; en god bok eller et morsomt spill på regnværsdager hører sommerferien til.
Umai

Umai Sushi – Lørens lille delikatessebutikk

Take away restauranten «Umai Sushi» er en herlig liten forretning hvor du får deilige, gode retter til fornuftige priser.
Zaga

Hårtips fra Zaga!

Det er sommer, det er sol … og det er badesesong! Rådene er mange for hvordan vi skal beskytte huden vår i sola. Men har du tenkt på at også håret ditt trenger ekstra pleie i varmen?
nillle

Det nærmer seg sommerferie!

Er du klar for lange, late dager på stranden? Alt-mulig butikken Nille har det meste du trenger til strandbesøk, så vel som til hyggelige solskinnsdager på terrassen.
Sanjays

Sanjay’s i ny kledning

Vår lokale indiske restaurant, Sanjay’s, har siden oktober 2014 servert oss lørenbeboere utallige utsøkte retter. Nå pusser de opp lokalet, og gleder seg til nyåpning i slutten av juli.
Kaffebrenneriet

Nå er kaffen klar!

Fredag 2. juni kan du nyte en god kopp kaffe i de nye, flotte lokalene til Kaffebrenneriet her på Løren. Det velrennomerte Kaffehuset ønsker alle velkommen!
lakseburger

Grillsesongen er i gang!

Deilige sommerdager ligger foran oss, og hva er vel da bedre enn å legge noe godt på grillen og nyte et bedre måltid sammen med familie og gode venner?!
Blomsterpikene

Endelig tid for blomstrende uteliv!

Omsider aner vi sommertemperaturer i Kongeriket … Og Blomsterpikene på Løren - ja, de er klare for utesesongen. Her bugner det av vakre blomster i alle regnbuens farger.
Rens

Kjedelig å stryke skjorter?

Med nasjonaldagen vel overstått, er det kanskje en og annen bunadsskjorte … eller herreskjorter, som kunne trenge å bli renset og strøket slik at du er klar for neste fest?!
Dirty Dancing

Dirty Dancing – gratis utekino

I morgen, fredag 12. mai klokken 21:30 i Lørenparken, er det duket for tidenes beste romantiske drama.
Alliance

Ta vare på synet ditt!

Med nytt navn og ny profil ønsker Alliance* Optikk å sette øyehelse i fokus. I nært samarbeid med øyelege … Løren får nå en synsklinikk!

Litt gammelt og litt nytt!

Årets interiørtrend handler om dette: Fortid møter fremtid. Det skal være mer farger, og det skal helst være kortreiste produkter – gjerne fra Europa.
Kiosk og Grill

Utvidet meny!

Av og til trenger vi vel alle en lettvint middag … eller kanskje bare litt nattmat på vei hjem fra byen?! Nå har Løren Kiosk & Grill fått mange flere alternative retter på menyen.
Kaffehuset

Lyst til å jobbe på Kaffebrenneriet?

Om ikke mange uker åpner det velkjente kaffehuset avdeling på Løren, og i den anledning søker de etter deltids og heltids baristaer.
kaffe

Kaffebar med sjel og særpreg

Det handler om god kaffe, og det handler om utsøkt tilbehør til kaffen. Det handler om historie, lidenskap og kvalitet.
Spiseri

Åpningsdatoen for Løren Spiseri er dessverre utsatt!

Vi beklager på det sterkeste, men det er dessverre slik at det har oppstått byggetekniske utfordringer i lokalet hvor Løren Spiseri skal åpne.
Bootcamp

Opp og stå – ut å gå!

Er du en liten morgenfugl? Ja, da er dette noe for deg! Vi ønsker alle velkommen til gratis bootcamp i Lørenparken.
Peppes

Peppes åpner uteserveringen!

Skal du være hjemme i påsken? Her på Løren satser vi på at værgudene er i godhjørnet, slik at du kan kose deg ute sammen familien, gode venner og naboer i hyggelige omgivelser.
kaffebrenneriet

Om litt, er kaffen klar

Historien om Kaffebrenneriet er som tatt ut av et eventyr. Det hele startet med et bortimot ikke-eksisterende budsjett, blanke ark, lidenskap for kaffe – og en forretningside.
Spiseri

Endelig får Løren nytt spiseri!

Den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves. Om få måneder (så sant ikke noe uforutsett skjer) åpner Lørens nye spisested dørene. Og en ting er sikkert: Dette er stedet for hyggelig sosialt samvær.
Nord Løren

Ferske bakervarer hver morgen!

Lurer du på hvor du skal spise lunsj? Ikke nå lenger. Nord Bakeri er stedet!
Loren torg

Løren Torg holder åpent under ombygging

Ombyggingen av Løren Torg er i gang. Går alt etter planen skal alt stå klart 3. februar.
kaffebrenneriet

Kaffe i alle varianter!

Året 2017 blir et flott år for Lørenbyen. I løpet av våren kommer det to nye serveringssteder, og nå også kaffebar!
spiseri

Løren Spiseri åpner våren 2017

Vi har gleden av å kunne presentere et etterlengtet tilbud på Løren: Løren Spiseri åpner våren 2017.
nord

Wayne`s Coffee endrer konsept!

Nytt år, nye muligheter. Nå skjer det ting på Løren.
folkeliv

Det blir et yrende folkeliv på Løren

Mange har vi blitt, og flere skal vi bli. Hvem er så den typiske lørenbeboer? Vi tok oss en prat med en av utbyggerne for oppdatering på boligutviklingen … Og vi tok en prat med en av de mange boligkjøperne.
houseofnerds

Hektisk førjulstid?

House of Nerds passer gjerne barna dine mens du tar siste innspurt på juleforberedelsene.
lorenjul

Kjøp juletreet lokalt!

Jo da, det blir juletresalg på Løren i år også. Energibunten Espen Gulbrandsen (48) svikter ikke. Med juletrær i alle størrelser blir han å finne på festplassen ved Peppes!
lyskaster

Lørenparken i nytt lys

Mye tyder på at vi kan glede oss til nok en skøytesesong. Med godt opplyst isbane midt i Lørenparken blir det en herlig og morsom vinter!
julevindu

Åpningstider i julen

Mange av butikkene på Løren holder søndagsåpent i desember.
julekonserten

Hei og hå … nå er det jul igjen!

Ta deg et pust i bakken i julestria! Søndag 11. desember klokken 18.00 blir det igjen storstilt julekonsert i Sinsen kirke.
balkongliv

Gjør det koselig på balkongen

Kong vinter står for dør, men selv om kuldegradene er kommet, kan du med enkle grep gjøre det pent og trivelig på balkongen.
blackfriday

Black Friday

Fredag 25. november er det langåpent, og du får gode tilbud hos de lokale butikkene her på Løren.
julegran

Snart tennes tusen julelys

Om få dager går vi inn i adventstiden, som ofte betyr hektiske dager med juleforberedelser. Men det er også mye hygge og kos forbundet med denne tiden.
rens

Fem ting på en gang!

Løren rens ligger ved rulletrappen inne på Løren torg, og her kan du virkelig få unnagjort mange ting på en gang:
loren-torg

Løren Torg blir nytt

Selvaag Eiendom satser på Løren, og har besluttet at de innvendige arealene på Løren Torg skal oppgraderes i løpet av januar.
halloween

Knask eller knep?

Halloween nærmer seg med stormskritt. Til helgen må du ha godteskålen klar til barna på Løren!
mammagruppe

Lørenbyen – et sted for småbarnsforeldre

«MAMMAGRUPPELØREN» er en lukket facebook-gruppe for deg som er gravid … eller for deg som kanskje allerede er nybakt mamma. Her knyttes vennskapsbånd.
musikkoprs

Sinsen Ungdomskorps ønsker flere medlemmer!

Har du lyst til å spille/drille i et av Oslos mest profilerte janitsjarkorps? Nå har du sjansen!
sykkel

Lettvint, miljøvennlig … og morsomt!

Den nye trenden med bysykkel har tatt helt av. Over 30.000 mennesker i Oslo bruker de karakteristiske hvite og blå syklene. Og nå kommer de til Løren!
nille

Lyst, moderne og lekkert!

23. september åpnet Nille sine nyoppussede lokaler inne på Løren torg. Det ble servert kaffe og kake til kundene – og mange benyttet seg av gode åpningstilbud.
balkong

Gi uterommet det lille ekstra

Du kan kose deg på balkongen, til langt utover høsten.
bok

Høstens boklanseringer

Gjør som Kristin – ta med deg en god bok og nyt sensommer’n i Lørenparken!
Utekino

Reodor Felgen inntok Lørenparken

Lørdag 3. september var det duket for utekino med klassikeren Flåklypa Grand Prix. Og hvilken seanse det ble!
oppslagstavle

Nye oppslagstavler

Den velkjente og gode gamle korktavlen, som alltid henger ved siden av postkassene med praktisk informasjon og dato for dugnad i borettslag? Det er nå en svunnen tid.
håndball1

Håndballsesongen er i gang!

Høsten og skolestart går hånd i hånd med idrettslagenes oppstart av ulike aktiviteter. Sinsen Refstad Idrettslag er intet unntak i så måte.
Flaklyp

Gratis utekino i Lørenparken

Det er bare å glede seg! Lørdag 3. september klokken 20:30 er det duket for Flåklypa Grand Prix.
hundene

Lørens firebente venner

De er mange. De er korte og de er lange. De er tykke og smale. De er store og de er små – men okke som: De er menneskets beste venn.
Peer Gynt

Skulpturvandring i Peer Gynt-parken

Lørdag 20. og 27. august, klokken 14:00. Bli med på en reise i kunstens verden. Arrangementet er gratis. Velkommen!
Skolestart

Gleder du deg til skolestart?

Onsdag formiddag hadde Løren skole kosedag for førsteklassingene i Peer Gynt-parken. Lørenmagasinet loddet stemningen før første skoledag.
lørenporten2

Lørenbyen stadig mer attraktiv

Tidligere i sommer inviterte Selvaag til første visning av boligprosjektet Lørenporten, området hvor Coop Obs tidligere lå. Er du på jakt etter leilighet? Her kan du kanskje finne drømmeboligen din.
eie

Attraktivt å bo på Løren

Eie eiendomsmegling har flyttet inn i nye delikate lokaler i Lørenveien 41, og daglig leder Jon Solberg … ja, han har gode nyheter til lørenbeboerne.
zaga

Pastellfarger og lugg i alle fasonger

Nå som sommeren står for tur, er det mange som vil ha litt lysere hårtoner. Enten du får dem hos frisøren eller lar sola gjøre jobben – ikke glem at hår og hodebunn trenger ekstra pleie i varmen.
john lennon

John Lennon-briller er tilbake!

Hvorfor trenger vi solbriller? Har de en reell funksjon, eller handler det bare om et motefenomen?
grilling

Gjør det enkelt om sommeren!

Det er sommer – det er varme kvelder, synger den folkekjære gitarkameraten Lillebjørn Nilsen i låten «Bysommer». Og hva er vel da bedre for kropp og sjel enn lett og enkel mat i sommervarmen?
steinalderredskap

Historiske funn på Løren og omegn

Det bygges som aldri før på Løren, og det som var et industriområde er blitt til en boligby med sjel. Men visste du at det også bodde folk her for 5-6000 år siden?
ellen

Små grep kan gjøre store utslag!

Her handler det ikke om six-pack eller størrelsen på bicepsen. Det handler om livsstilsendringer som gir bedre helse.
Dyrkingskasser

Vil du dyrke i sommer?

Adopter en dyrkingskasse, og se dine egne planter spire og gro i Oslos parker!
Nabofesten / Løren

Film fra nabolagsfesten

Det ble et yrende folkeliv og god stemning på nabolagsfesten på Løren. Barn og voksne koste seg i Peer Gynt-parken i strålende solskinn.
Sommertilbud

Påmeldingen til sommertilbud 2016!

Bli med på spennende overnattingsturer og dagsturer i sommerferien!
solfaktor

Gode råd i sommervarmen

Badesesongen står for dør, og vi bleke nordboere elsker solen når den endelig titter fram. Men ta dine forhåndsregler når skal du skal ut å sole deg!
sabeltann

Herlig nabolagsfest!

Lørdag 11. juni ble en festdag for Lørenfolket! Og høydepunktet? Ja, det ble piratkonserten med Sinsen Ungdomskorps.
blomster

Kveldsåpent hos Blomsterpikene

Torsdag 9. juni feirer Blomsterpikene sin første butikk. Og den ligger selvfølgelig her på Løren.
Utekonsert

En nostalgisk aften

Lørdag 4. juni var det duket for utekonsert på Silver på Løren torg.
Turn

En annerledes SFO

Fysisk aktivitet gir som kjent bedre helse. Oslo Turnforening har tatt det til følge, og startet turn-SFO på Hasle.
hiv ohoi

Hiv o’hoi – snart er skatten vår …

Lørdag 11. juni må du holde deg i nabolaget. Da blir det nemlig sjørøverkonsert og mange andre aktiviteter for hele familien.

House of Nerds - en møteplass for unge

Mandag 18. april inviterte Telenor, i samarbeid med Sporveien, en hel skole på t-banetur til Løren. Her fikk de en opplevelsesrik dag i dataverdenen.
Musikkorps

17 mai og skolekorps hører sammen!

De fleste av oss forbinder nasjonaldagen med trommende skolekorps i flotte uniformer. Men vet du egentlig hvor mye arbeid det ligger bak for å bevare korpsene?
bistroen

Invitere til fest?

Løren har blitt en liten by i hovedstaden, og kan tilby de fleste fasiliteter vi trenger i hverdagen, så vel som til fest.
skanska

Bygården tilbake i ny kledning?

De gamle klassiske bygårdene ble ofte bygget slik at de omringet et stort gårdsrom. Det skapte gjerne et nært og godt bofellesskap. Nå vil Skanska Bolig gjøre det samme her på Løren.
Frydenberg skole

- Det er lov å være annerledes

Frydenberg skole feiret sitt fireårs jubileum på skuddårsdagen 29. februar. Selvfølgelig var Lørenmagasinet til stede.
Sykkeldag

Sykkeldagen

Lørdag 30.april Kl. 11.00 – 14.00 er det masse aktiviteter for store og små på Sinsen skole i anledning den store sykkeldagen. Ta med deg barna og kom!
Anniken Hauglie

Ommøblering gjør susen!

- Vi trives godt på Løren, og det er et fint sted for barna mine Kristina (9) og Oskar (11) å vokse opp.
Lørenløp

Støtte til Nærmiljøtiltak

Lørenbyen, som hører inn under bydel Grünerløkka er under kontinuerlig utvikling - og vi trenger selvfølgelig flere gode tiltak for å gjøre bomiljøet vårt enda bedre.
blomsterpikene

Triste resepsjoner skapte forretningsidé

Det hele startet i et stort, tomt lokale på Økern. Alt de hadde var et bord fra IKEA, en gammel bil - men ingen kunder!
T-banestasjon

Nå har vi fått T-banestasjon!

Det ble en storstilt feiring da Lørenbanen åpnet. Hundrevis av folk hadde tatt veien til Løren T-banestasjon, og ja - man skulle nesten tro det var 17.mai og julaften på en gang!
Prebz og Dennis

Store stjerner holder til på Løren

De er Youtube-millionærer, har 173.000 abonnenter, og med blant annet peppersausen Tabasco underholder de landets yngre garde. Møt Prebz og Dennis.
Lørenbanen

Juhu – nå åpner T-banen!

Om få dager, nærmere bestemt søndag 3. april, er det duket for stor feiring med åpningsseremoni av Løren T-banestasjon.
peer gynt

En historisk dag!

Søndag 3. april klokken 15.08 er den noe kronglete melkeveien for å komme seg til Løren en saga blott. Da begynner nemlig togene å gå, og Lørenbanen er offisielt åpnet.
volleyball

Sport og moro skaper trivsel

Lørenbyen har en heldig beliggenhet, midt i smørøyet med mange idrettslag rundt seg. Har du lyst til å spille volleyball? Årvoll IL og Bislett Volley tilbyr trening for nybegynnere mellom 12-16 år.
driftsentralen

Stillesittende jobb? Niks!

Åge Rosvoll (51) er driftstekniker for tre sameier, og for den flotte Peer Gynt-parken her på Løren. En jobb som definitivt krever sin mann.
houz

God design er tidløst

Livsstilbutikken Houz her på Løren er så mye mer enn bare en moderne interiørbutikk.
Verdens beste karneva

Verdens beste karneval!

Maken til oppslutning skal man lete lenge etter. Karnevalet i Lørenbyen ble braksuksess!
gospel i Sinsen kirke

Gospelkonsert i Sinsen kirke!

Førstkommende søndag kan du få en storslagen musikkopplevelse med gospelkoret DameEtagen.
lørenbyen

Lørenbyen – et sted for alle!

Hoi hoi – her blir’e liv! synger Bjarne Brøndbo i DDE. Og gjett om det blir?! Skulle nesten tro det var Løren han hadde i tankene da han skrev låten!
karneval på Løren

Superbra karneval!

Tooji skal være kveldens konferansier på karnevalet! Hurra!
Skøytebane på Løren

Skøytestjerne fra Løren?

Lokale ildsjeler er godt å ha. Hvilken fantastisk idé å legge is på kunstgressbanen i Peer Gynt-parken!
dyreklinikken

Husk potesokker og refleks!

Stadig flere bosetter seg i den fine Lørenbyen vår. Det betyr også at antall kjæledyr øker. Nå har vi endelig fått en lokal dyreklinikk.
Lørenløpet

Nytt år – nye muligheter!

Mange har det med å legge om til en sunnere livsstil som nyttårsforsett. Mer fysisk aktivitet gir som kjent bedre helse.
karneval

Velkommen til karneval!

Nå er det bare å glede seg! Tirsdag 9. februar kl. 17.30 arrangeres årets karneval her på Løren.
per gynt - Løren

Til deg som bor på Løren

Svar på spørsmål om Løren, og vinn kr. 500,-
tannlegene

Det blir ikke hull i en tann som er ren …

Nå er det ingen grunn til å utsette tannlegebesøket! Løren har fått tannlegesenter i umiddelbar nærhet.
julekonsert

Årets julekonsert – en suksess!

Benedicte Adrian med gjester holdt julekonsert for en fullsatt Sinsen kirke 13. desember.
jul i Lørenbyen

Jul i Lørenbyen

Lørenmagasinet lodder julestemningen blant lørenbeboerne. Vi inviterte rett og slett oss selv hjem til to tilfeldige familier i nabolaget.
God jul - Løren

Feliz Navidad, Merry Christmas ... God Jul!

Så er det igjen på tide å ta fram adventlysestaken. Juleforberedelsene er for de fleste av oss allerede godt i gang. Og her på Løren blir det masse førjulshygge!
Lørenvenn - Løren Oslo

Julekonsert i Sinsen kirke - vinn billetter!

Bli Lørenvenn og vinn billetter til julekonserten.
Julegrantenning - Løren

Så var julegranen tent

Det ble en fin og stemningsfull seanse da årets julegran ble tent.
Sinsen kulturhus - Løren

Ta en tur innom Kulturhuset!

Fritidsklubben i Lørenveien 2 er et flott sted hvor barn og unge i nærmiljøet kan drive med forskjellige aktiviteter.
Bazaar - Løren

Bazaar har åpnet!

Det har riktig nok tatt en stund fra plakatene om nyåpninger av butikker ble satt opp i sentrum av Løren, til dørene virkelig åpnet. Men som det heter: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.
Selvaag Bolig

Sett fantasien i sving og vær kreativ!

Boligutvikingen fortsetter her på Løren, og mange flere flotte leiligheter vil komme.
Sinsen kirke - Løren

Husk å si hei til hverandre!

Henning Vik er ikke bare prest i Sinsen kirke – han er definitivt å regne som brobygger for nærmiljøet vårt.
Apotek 1 - Løren

Lørens Apotek 1 – lyst, moderne og lekkert!

Dagens apotek er så mye mer enn bare et sted hvor du henter ut reseptbelagt medisin.
Juleverksted AKS

Juleverksted

Adventstiden er rett rundt hjørnet: Pepperkaker, julekalendere og julepynt.
Løren Optikk & Ur

Ser man det, ser man det…

Økern Optikk & Ur, har ankommet Løren Torg. 1. oktober åpnet de dørene for oss lørenbeboere.
Løren / Top chef

Kokkene har inntatt Kanonhallen

Lørens kulturarena ser ut til å være som poteten. Den kan brukes til alt.
Løren / Silver Diner

God mat og sosialt samvær? Silver!

Silver Diner holder til midt på Løren Torg. Ikke bare har de god mat og hyggelig betjening. Nå arrangeres også quiz annenhver torsdag!
Løren stasjon

Løren stasjon blir rålekker

For få måneder siden var det bare et eneste stort, dypt hull i bakken. Sånn er det ikke lenger. Lørenmagasinet fikk være med på en sniktitt av den nye T-banestasjonen her på Løren.
Løren / Giverglede blant lokalbefolkningen til flyktninger

Kjeller’n er full av leker og klær!

Vi er alle berørt av flyktningkrisen i Europa. Mottaksleder Balasubramaniam Venkatasamy (Bala) ved Refstad ankomsttransittmottak gleder seg stort over lokalbefolkningens giverglede.
Løren / Yousra Chachoua - Sinsen Kulturhus

Ungdomsklubben betyr alt!

Møt Yousra Chachoua (23) – en av Sinsen Kulturhus’ ildsjeler!
Løren / Lørendagen 2015 med Benedicte Adrian

Det er på Løren det skjer!

Lørendagen har for lengst blitt en tradisjon. Og hvilken festdag det ble, lørdag 12. september!
Løren / Meny: fisk og skalldyr

Vi er blitt flinke til å spise fisk!

Havets delikatesser har de senere årene fått en sentral rolle i folks hverdagsliv. Vi er blitt sunnere, mer kostholdsbevisste – og vi spiser mer fisk.
Løren / Beauty Concept

Mer enn bare velvære

I mai 2015 tok firmaet Beauty Concept over for Løren hudklinikk. Ledelsen i bedriften, Einar og Lena Berg, er opptatt av å gi kunden skreddersydde behandlinger.
Benedicte Adrian / Løren Magasinet - Lørendagen 2015

Lørendagen du ikke vil gå glipp av!

Lørendagen 12. september blir en fest for alle oss som bor på Løren. Og hvem skal lede oss gjennom dagen, om ikke selveste Benedicte Adrian?
Nille

Alt mulig-butikken

Ettersom jeg jobber i Lørenmagasinet, blir jeg kjent med lokalbefolkningen og det private næringslivet i området. Og Løren har mange hyggelige folk! Ida Kamilla Lien (32), daglig leder hos Nille, er så visst intet unntak i så måte.
håndball

Lyst til å spille håndball?

Snart er det skolestart. Det betyr også at idrettslagene er i full gang med rekrutteringen til høstsesongen.
Høstens bøker

Høstens bøker

Høsten er i anmarsj, noe som igjen betyr boklanseringer det norske folk kan glede seg over på sene høstkvelder.
Det bygges som aldri før på Løren / Løren Magasinet

Det bygges som aldri før på Løren

Boligutviklingen – hvordan er egentlig stå’a? For å holde dere oppdatert på bybildet … Vi tok oss en prat med noen av eiendomsaktørene.
Skolestart

Osloskolene blir stadig bedre!

Hvordan har barna det på skolen? Hvordan gjør elvene det rent faglig og resultatmessig? Er lærerne kompetente? Ja, er skolen bra nok?
lørenløp

Mosjonistene inntok Lørenparken

Lørenløpet 2015 ble avviklet lørdag 6. juni. Mange hadde møtt opp, til tross for at regntunge skyer truet i det fjerne.
Hold deg varm på beina

Hold deg varm på beina

Høsten og vinteren står for tur. Og det er på denne årstiden vi som oftest pådrar oss en forkjølelse og influensa.
Løren / Ronny Trogstad

Ungdomsskolen sin, det!

Frydenberg ungdomsskole har fått det til: Høy trivselsfaktor, lave mobbetall og varm lunsj til elevene. Dette i tillegg til god læring, selvfølgelig.
Løren / Gatekunst

Sao Paulo – Paris – Løren!

I forrige nummer av Lørenmagasinet intervjuet vi Geir Johnsen fra Stor-Oslo Eieindom A/S. Han fortalte om boligprosjektet Brødfabrikken – og presiserte samtidig at Løren kunne trenge litt mer kultur.
Kaffe på Wayne's

Møteplassen på Løren

Løren har for lengst begynt å ta form som en urban boligby. Stadig kommer det nye spennende forretninger hit. Men knutepunktet for lørenbeboerne? Det er Wayne’s Coffee på Løren torg.
Lørens ildsjel Tore Høien

Han er 80 år, og rydder Lørens gater!

Torsdag 18. juni var det beboermøte i Løren Torg Borettslag. Ulike saker sto på agendaen, men viktigste sak: Lørens ildsjel Tore Høien (80) fikk sin velfortjente påskjønnelse.
Løren / Matpakke

Har matpakken utspilt sin rolle?

Det har vært mye snakk om gratis skolemat de senere årene. Spørsmålet er om vi – «verdens rikeste land» – noen gang tar oss råd til det?
Dyreklinikk på Løren

Etterlengtet dyreklinikk

Nå kan vi hundeeiere og alle andre som har kjæledyr puste lettet ut. Ikke bare blir det nye boliger, butikker, caféer og andre tilbud for oss tobente her på Løren. I løpet av sommeren åpner det dyreklinikk i Lørenveien, og godt er det!
Løren / Blåbærsmoothie

Energi

Nå som varme dager er i ferd med å innta Kongeriket, er det mange ting vi må ta hensyn til når det gjelder kroppen vår.
House of Nerds

Spill er også sport

I midten av februar åpnet House of Nerds dørene her på Løren. I nyoppussede lokaler er det installert 60 pc’er som er av høy klasse og godt egnet for internettbasert dataspill, eller også kalt Gaming.
Baby- og småbarnssang i Sinsen kirke

Baby- og småbarnssang i Sinsen kirke

Kirken er ikke bare et sted hvor Guds ord forkynnes. Hvorfor holder så mange artister konsert i kirken? På grunn av den fantastiske akustikken. Nå er det også mulig for babyer og småbarn å utfolde sin musikkglede i kirkerommet.
Jordan på Løren

Jordan vet hvordan

Hvem husker vel ikke Trond-Viggo? ”Puss, puss, så får du en suss, puss så får du en suss. Hver eneste tann, med børste og vann. Puss så få du en suss.” Man skulle nesten tro han var født og oppvokst på Løren!
Løren / ren bydel

Hold Lørenbyen ren – det er vår!

Det er vi, hver enkelt innbygger, som gjør den viktigste jobben med å resirkulere – og her på Løren er det ikke vanskelig å tenke ”grønt”.
Thomas Pedersen Strand

Lørenløp-generalen

Den store aktivitetsdagen hvor store og små skal ta beina fatt rundt Lørenparken nærmer seg med stormskritt!
Løren / En musikkglad kjøpmann

En musikkglad kjøpmann

Rema 1000 på Løren har hatt en del utfordringer de siste årene, men nå tyder alt på at butikken går gode tider i møte.
Løren / DnBEiendom Krydderhagen

Langsiktig boligutbygging

De fem eiendomsaktørene på Løren: Stor-Oslo Eiendom, Selvaag Bolig, Veidekke/OBOS, AF Eiendom/Høegh Eiendom og Skanska Bolig – er alle seriøse boligutbyggere som har kommet for å bli en stund.
Houz utvider / Løren

Nye spennende leverandører

Det finnes mange interiørbutikker i Oslo by. Men vi som bor her på Løren, har kanskje den mest spennende livsstilsbutikken av dem alle.