Mammutsalget er i gang!

Er du glad i å lese? Nå kan du sikre deg mye bra lesestoff til en billig penge hos Norli.

Vår lokale bokhandel på Løren Torg er godt forberedt til årets Mammutsalg. Utallige boktitler er behørig plassert lett tilgjengelig i butikkens lokaler.

Av erfaring vet vi at mange leseglade nordmenn benytter seg av Mammutsalget, så her gjelder det å være tidlig ute om du skal få med deg de beste godbitene.

Norli har vært en del av bybildet på Løren i mange år, og selv om butikken ikke er av de største har de et godt utvalg av ulike bøker. De er også godt oppdatert når det gjelder litterære nyheter og andre relevante produkter som hører bokhandelen til.

Lokalet til Norli er oversiktlig, godt organisert og ikke minst godt utstyrt med barneartikler. Her finner du produkter til skole, til barnehage – og til fritid.

Martine Svarstad, som er relativt nyansatt som daglig leder, har bred erfaring fra bokbransjen – og hun er genuint opptatt av at publikum skal få en god opplevelse når de kommer inn i butikken. Selv elsker hun å lese, og liker mange forskjellige sjangre. Men hun sverger kanskje aller helst til bøker som gir mening og har en god historie. Gjerne i romanform. Og som småbarnsmor har hun naturligvis også et nært forhold til barnelitteratur.

– Vi er opptatt av at alle våre kunder skal være fornøyde, og da er det viktig å ha et tilbud som dekker etterspørselen. Det inkluderer selvfølgelig også barnebøker, og saker og ting som barna liker og trenger. Vi har blant annet et samarbeid med en kjede som heter Paperchase. De leverer alt fra notatbøker, dagbøker og skrivesaker til gaveartikler og gratulasjonskort. Mye fint til barna her, sier Svarstad.

Lørenbyen er blitt et sted hvor mange barnefamilier velger å etablere seg, og alt tyder på at det er mange barn på Løren som liker å lese. Salget av barnebøker hos Norli øker stadig, og nettopp derfor satser de sterkt på barna og de unges leseverden.

Tilbake til Mammutsalget, som er landets største boksalg. Du burde absolutt ta deg en tur innom vår egen bokhandel på Løren Torg i perioden 5.-16. mars. Da kan du velge og vrake i kvalitetstitler med opptil 8o prosent rabatt. Og kategoriene er mange: Hobbybøker, kokebøker, barnebøker, romaner og krimbøker – for å nevne noe.

La oss heller ikke glemme at vi snart går påsken i møte – årets høytid for brettspill, kortspill, Yatzy og krimbøker. Alt dette får du hos din lokale bokhandel, og boktips til påskekrim kan den hyggelige og serviceinnstilte betjeningen hos Norli hjelpe deg med. Her finnes det bøker til hele familien!

Åpningstider:
Mandag til fredag 10-18
Lørdag 10-17

https://www.norli.no/