Flere servicetilbud i 2019!

Selvaag Eiendom er opptatt av et levedyktig handels- og næringsliv, med solide aktører. Markedskoordinator hos Selvaag Eiendom, Karoline Foyn Karlstad, gir oss en oppdatering.

Med suveren beliggenhet litt oppe på en høyde over Oslogryta, har Løren blitt et attraktivt sted å bo. Spennende og moderne arkitektur kombinert med vernede bygg som Kanonhallen er med på å gi området en lun atmosfære, samtidig som stadig utvikling i infrastrukturen sørger for et urbant og levende bybilde.

Karoline Foyn Karlstad (34) begynte å jobbe i Selvaag Eiendom som markedskoordinator i juni 2018. Hennes arbeidsoppgaver er mange, deriblant å jobbe med Løren bygulv – markedsføring og tilrettelegging av næringsvirksomhet på bakkeplan. I tillegg til å drive nettsider og sosiale medier.

Selvaag Eiendom jobber med å skape og opprettholde et bygulv med sjel. Karoline forteller at her skal det være butikker som dekker folks daglige behov – og det skal være serveringssteder som skaper trivsel og liv i nærmiljøet. Hun understreker at det er viktig for Selvaag Eiendom å være en aktiv og engasjert gårdeier. Noe som igjen betyr et større og bedre servicetilbud til lokalbefolkningen. Nettsiden loren.no, samt Instagram og Facebook, skal være kommunikasjonsledd, slik at næringsliv og nærmiljø går hånd i hånd.

– Store deler av næringsarealene på Løren eies og driftes av Selvaag Eiendom, men ikke alle. Selv om det er ulike eiere på forskjellige områder, prøver vi å holde oss oppdatert på hva som skjer i andre lokaler – så langt det lar seg gjøre, fortsetter Karoline Foyn Karlstad.

Året 2019

Et nytt og spennende år ligger foran oss, og mye kommer til å skje på Løren!

Det vil bli arrangementer av ulik art, og det kommer flere servicetilbud. De som har ansvar for lokalene ved T-banen, Colliers International, opplyser at solstudio «Brun & Blid» Hasle flytter inn i et av lokalene allerede i februar.

Næringslokalene som ligger i Lørenveien, i boligprosjektet Gartnerkvartalet, kan skilte med nyåpning til sommeren. Her kommer «Hy’s Sushi & Asian Dining».

Om næringslokalene til Selvaag Eiendom:

– Storkiosken inne på Løren Torg har hatt noen forsinkelser, men vi kan nå garantere at den åpner den første uken i januar – nærmere bestemt lørdag 5. januar klokken. 12.

Løyrin 1891

I lokalene hvor Løren Spiseri tidligere holdt til, kommer det et nytt og spennende serveringssted med det historiske navnet Løyrin 1891 – som ganske enkelt er hva Løren het på den tiden.

– Etter iherdig innsats og mye jobb for å finne rett aktør, er det med stor glede vi i Selvaag Eiendom kan fortelle at kontrakt med nye leietakere nå er signert. Løyrin 1891 åpner i løpet av første kvartal 2019. Her vil du kunne få mye god mat og drikke. Leietakerne må selvfølgelig få litt tid på seg til å ferdigstille menyen og lokalene etter ønske og behov. Vi kommer derfor tilbake med eksakt åpningsdato litt senere. Vi gleder oss stort over at dette endelig er på plass, og at det nå også blir uteservering på Løren Torg i 2019, avslutter Karoline Foyn Karlstad.

Godt nytt år!