Feliz Navidad, Merry Christmas … God Jul!

Vi i loren.no vil gjerne få ønske dere alle en riktig god jul! Her finner du også åpningstider for Løren Torg i julen.

Om få dager er det julaften, og endelig skal julefreden få senke seg over de tusen hjem. I skrivende stund er det nøyaktig 128 timer til sølvguttene skal rulle over millioner av TV-skjermer. I sine tradisjonsrike matrosdresser vil de nok en gang bergta oss alle med klokkeklar stemmeprakt når de synger julen inn.

Ja, for det blir liksom ikke helt jul før sølvguttene synger «Deilig Er Jorden», og lukten av nystekt ribbe eller annen god julemat siver ut fra kjøkkenet.

Julen er nok den høytiden de fleste gleder seg mest til. Kanskje nettopp fordi julen er forbundet med så mange tradisjoner. Det handler om god mat og godt drikke, fellesskap og samvær med familie og venner.

Når det kommer til julematen er det riktig nok flere alternativer. Mattradisjonene på julaften er forskjell fra landsdel til landsdel. For å nevne noen: Østlendingene foretrekker i stor grad ribbe, mens vestlendingene sverger til pinnekjøtt. Lutefisken finner man oftest på tallerkenen i Trøndelag, og i Nord-Norge er det både ribbe og pinnekjøtt som gjelder. Den miljøbevisste yngre garde har også sørget for at nøttesteken nå har gjort sitt inntog i mange norske stekeovner. Med andre ord, litt for enhver gane.

Julen byr også på mange hyggelige og morsomme gjensyn på TV-skjermen. «Grevinnen og Hovmesteren», som sendes lille julaften, er jo en klassiker man er nødt til å få med seg. Bare å benke seg til med nøtter, klementiner og gløgg – og la lattermusklene få fritt utløp. (Britene får seg en ny opplevelse denne julen; for første gang vises denne sketsjen på engelsk TV!)

For de minste er nok Mikke Mus og vennene hans på julaften et av høydepunktene. Da sitter barnelatteren løst – mens de ser på Mikke og hans mange sprell, og stikker hodet ned i julestrømpen for å se om det er noe mer godteri igjen.

Her på Løren har vi hatt en fantastisk førjulstid med mange flotte arrangement, som virkelig har satt oss i julestemning! La oss derfor heller ikke glemme at julehøytiden også er tid for refleksjon, hvor det er viktig å strekke ut en hånd til dem som ikke har det så bra. Vis medmenneskelighet, empati og omsorg for hverandre.

GOD JUL, LØREN!

Åpningstider for Løren Torg i julen:

Meny:
Søndag 23. des 14-20
Julaften 08-13
1.og 2. juledag STENGT
Romjul 27/28 08-21
Lørdag 29.des 08-20
Søndag 30. des STENGT
Nyttårsaften 08.18

Norli og Nille:
Søndag 23. des 14-18
Julaften 10-13
1.og 2. juledag STENGT
Nyttårsaften 10-15
Ellers vanlige åpningstider.

Alliance Optikk:
Julaften 10-13
1.og 2. juledag STENGT
Romjul 27/28 10-17
Nyttårsaften 10-15
Ellers vanlige åpningstider.

Apotek1:
Julaften 10-13
1.og 2. juledag STENGT
Nyttårsaften 10-15
Ellers vanlige åpningstider.

Løren Rens:
Julaften 10-13
1.og 2. juledag STENGT
Nyttårsaften 10-15
Ellers vanlige åpningstider.

NB! Ettersom det er litt ulike åpningstider hos de øvrige butikkene på Løren, se hjemmesiden til de respektive forretningene.