Bredt utvalg i storkiosken

Du finner mye godt i disken hos Lørens nye storkiosk midt på Løren Torg. Enten det er nybakte muffins til kaffen, eller ferske bagetter til lunsj.

Lørdag 5. januar var det åpning av Lørens nye storkiosk, som i tillegg til å ha vanlige kioskvarer også har et lite café-område med sitteplasser til ca. 10 personer.

I sortimentet av deilige småkaker finner du alt fra fristende sjokolademuffins og ostekake, til wienerbrød og nystekte boller og vafler. Du kan også få småretter som passer godt til lunsj, eller kanskje bare som et lite mellommåltid på vei til og fra jobb – eller som avslutning på søndagsturen. For eksempel samosa med kjøtt eller potet, panini, bagetter med forskjellig pålegg – og ikke minst pølser med tilbehør.

I myke, deilige skinnsofaer er det også mulig å nyte en smakfull belgisk vaffel, delikat anrettet med forfriskende iskrem. Med suveren beliggenhet sentralt på torget, kan man lett legge inn en hyggelig kaffepause før eller etter helgehandelen. Kiosken har inngang både fra torget og inne fra senteret.

Løren storkiosk har med sitt konsept til hensikt å satse spesielt stort på iskrem, uavhengig av årstid. I frysedisken finner du vanlig is, men i tillegg kan du velge i mange forskjellige smaker av kuleis, slush og milkshake – og selvfølgelig softis med og uten strø.

Vi gratulerer Løren Kiosk med nyåpningen, og gleder oss til fortsettelsen!

Åpningstider:
Man-Fre 07-20
Lørdag 11-20
Søndag 11-18