Medlemsfordeler

Styret i Løren Velforening har fremforhandlet følgende rabattavtaler for Velforeningens medlemmer.
Kunden legitimerer seg med husleiekvittering eller annet bostedsbevis.

Viken Fiber

Løren Velforening har avtale med Viken Fiber som dekker TV og bredbånd til alle medlemmer i Løren Velforening. Denne avtalen er særdeles gunstig både innholdsmessig og prismessig. Ett av aspektene ved avtalen er at den tar høyde for økning i bruk av internett fremover med svært gode priser på høy bredbåndskapasitet.

Engage TV

Løren Velforening har inngått en avtale med Engage TV som gjør at det har kommet informasjonsskjermer i alle oppganger i sameiene som ikke har reservert seg. TV’ene vil ha svært fordelaktige betingelser både når det gjelder installasjon og drift.

Rabatt på dekkhotell og vask av bil

Løren Velforening har signert ny rammeavtale med Mittdekkhotell – Økern, som gir alle våre medlemmer gode priser på avtale om dekkhotell. Som dekkhotellkunde blir man også medlem i deres fordelsprogram, som bla. gir tilgang til deres maskinvask for bil med 40-50% rabatt. Mittdekkhotell henter dine dekk hos annet dekkhotell i Oslo gratis (send inn fullmakt). Avtalen og fullmakten finner du her (sett inn link til vedlagte dokument). Bestilling av kundeforhold gjøres her (legg inn link til www.mittdekkhotell.no). Ta med kopi av faktura fellesutgifter fra ditt sameie/borettslag ved betaling, og referer til avtale «Løren Velforening».

Tidligere rammeavtale mellom Løren Velforening og Dekk1 vil med dette utgå

Rabatt på malingsprodukter

Fargerike Alnabru, Verkseier Furulundsvei 4, 0668 Oslo

  • 10-20% rabatt på maling.
  • 100,- kr pr. m2 i rabatt på parkett.

Rammeavtale med EDA Elektro

Både velforeningen, sameien og privatpersoner kan bruke avtalen. Avtalen har gitte priser for forskjellige kategorier bistand.

Matteservice med Stil Tekstilservice

Sameiene har avtaler om matteservice med utskifting av matter i inngangspartiene i det omfang og de frekvensene sameiene finner hensiktsmessig.

Rabatt på byggvarer i snittsvært fordelaktige betingelser

Hos Maxbo Storo får du 10 – 15% rabatt på alle byggvarer i snitt.

Dette gjelder ikke faste lavprisprodukter